Turkcell Mesaj Engelleme Seçeneği Ücretli Hale Gelmiş!

24 Aralık 2023 17:48

Turkcell, cep telefonuma bahis şirketlerinden olmadık mesajlar geliyordu ve ben de bu numaraları engelle diyerek bundan bir nebze olsun kurtulabiliyordum. Ancak son 3-5 gündür mesajı gönderen numarayı engelleme seçeneği çıkmıyor ve ben de bunun üzerine Turkcell'i aradım. Bana, maalesef bu sebeple telefoncunuzla görüşmeniz gerekiyor, dediler. Ne alaka diye düşündüm. Sonra 'gelen numaraları engellemek için "SMS engelle" yazıp "2222"ye mesaj atmanız ve SMS engelleme servisini aktif etmeniz gerekiyor. Sonra da, "SMS engelle numara" yazarak numaraları engelleyebilirsiniz.' dediler. Aylık olarak bu servis için benden 9 TL talep ettiler! Bir operatör düşünün ki, telefonunuza uygunsuz mesaj gönderilmesine izin verip sonra da bunu engellemek için sizden aylık sabit bir ücret istiyor. Hastalığı bulaştırıp sonra aşı satmak gibi bir durum!

24 Aralık 2023 17:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Aralık 2023 14:20
Murat
Murat
27 Aralık 2023 14:46

Bu sadece sıradan bir zırva dan ibaret! Neden? Çünkü daha evvel de aynı sitelerden mesajlar yine benzer telefonlardan geliyor idi ve fakat ben bu numaraları pekala engelleyebiliyordum. Ne oldu da şimdi engelleyemiyorum? Yapmayın rica ediyorum!

İsmet
İsmet

Kanka bana da aynısı oldu ama bunlar bir açık buldu bence. Kimisi engelleniyor kimisi engellenmiyor. Turkcell'e alakalı olsa hiçbiri engellenmezdi. Bazı cihazlarda isimli mesajlar engellenmiyor. Bunların numarası da isim gibi olmasın. Numara görünümlü isim olduğu için engellenmiyor bence. Bugün 4 tane gelmiş hepsini engelleyebildim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 14:14

24 Aralık 2023 16:11