Salih sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell GNC Paketi Alamıyorum!

09 Haziran 2023 10:20

Turkcell GNC paketlerine geçiş yapamıyorum. Sürekli Platinum paketleri öneriliyor. Hiçbir şekilde GNC paketlerine geçiş yapamıyorum. Sebebini de bilmiyorum kriterlerim de tutuyor anlamış değilim. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman da müşteri hizmetleri bana yardımcı olmuyor biz size Platinum paket önerelim diyorlar. Böyle giderse operatör değişikliği yapmayı düşünüyorum

09 Haziran 2023 10:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Haziran 2023 13:14

Merhaba Salih Doğan Bey, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell olarak bütün altyapı, ürün ve ücretlendirme çalışmalarımızı müşteri memnuniyeti hedefimiz doğrultusunda sürdürüyoruz. Müşterilerimize kesintisiz, kaliteli iletişim ve en uygun fiyata kullanım imkanı sunmak için durmaksızın çalışmaktayız. Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizlerin beklentilerini göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Paket içeriklerinizi, kullanım hareketlerinizi, fatura kalemlerinizi ve size özel kampanyaları Turkcell uygulamamızdan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Ekim 2023 15:13

20 Haziran 2023 19:06
Turkcell Gnç Avantajları Yok
Veli sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 18:27
Selim sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 13:49

Turkcell Genç Olmama Rağmen Gnç Tarifelerinde Üst Paketlere Geçemiyorum.

Hüseyin
23 Şubat 2024 00:14
Turkcell Genç Olmama Rağmen Gnç Tarifelerinde Üst Paketlere Geçemiyorum.
Turkcell Kategorileri