İsmail sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 17:19

Gnç den mart ayında aldığım Hepsiburada 200 TL kodu Hepsiburada ürünlerini satın almak için girdiğimde kod geçersiz bildirimi alıyorum bu konu ile turkcelli defalarca aramama rağmen çözümlenemedi. Bir de buradan yazmak istedim. Çözümlenmesini istiyorum.

20 Nisan 2024 15:53

Gnç Hepsiburada 200 TL kodum ürünü aldığımda kodun geçersiz diyor kullanamıyorum defalarca şikayet etmeme rağmen çözülemedi. Turkcell hesabıma girip talep ilet bölümünden yazmam isteniyor. Orada gnç ile alakalı bir bölüm yok nereye talebimi yazacağım.

Ek
18 Nisan 2024 17:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Nisan 2024 07:47

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

19 Nisan 2024 08:17

Yardim,. Talep ilet bölümünde gnç ile alakalı bir bölüm bulamadım ekran görüntüsü attım bunlardan hangisine yazmam gerekiyor

19 Nisan 2024 20:08
Turkcell Gnç Kod Hatası

Cevap alamadım hangi kısıma yazmam gerekiyor

20 Nisan 2024 15:24

Neden cevap verilmiyor

20 Nisan 2024 15:31
Turkcell Gnç Kod Hatası

Gnç Hepsiburada 200 hediye kodumu Hepsiburada ürünü aldığımda kodun geçersiz olduğunu belirtiyor buradanda şikayet etmeme rağmen bir cevap alamadım yardim talep ilet bölümünden yazmam istendi orada gnç ile alakalı bir bölüm bulamadım Turkcell operatöre de talep ilet kısmında nereye yazmalıyım.

20 Nisan 2024 15:39
Turkcell Gnç Kod Hatası

Gnç Hepsiburada 200 TL lik kodu girdiğimde geçersiz diyor kullanamıyorum. Kaç kere bunu bildirmeme rağmen Turkcell hesabım yardim talep ilet bölümünden bize ulaşın diyorlar. Ama orada gnç ile alakalı bir bölüm yok nereye talebimi yazacağımı bulamıyorum.

Merve sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 00:29
Turkcell Gnç Hepsiburada 100 TL Hediye Çekimi Göndermiyor

02 Ocak 2024 02:15
Turkcell GNC Yıldız Haksızlığı

Turkcell GNC Yıldız Toplama Kampanyasında Sorun Yaşıyorum!

28 Eylül 16:33
turkcell-gnc-yildiz-toplama-kampanyasinda-sorun-yasiyorum-1.jpg
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell GNC Süper Yıldız Kupon Kodları Sürekli Tükenmiş Görünüyor, Sorunum Çözülmüyor

Serkan
03 Mayıs 17:26