Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-Devlet Aktivasyonunda Mernis Hatası Ve İletişim Sorunu

Turkcell E-Devlet Aktivasyonunda Mernis Hatası Ve İletişim Sorunu
28 Ekim 2024 09:47

Telefonumu Turkcell' e taşımak için turkcell.com.tr internet sitesinden 22.10.2024 tarihinde başvuruda bulundum. Başvuru internet üzerinden e-devlet aktivasyonu ile olan tarifeydi. Sim kartım aynı gün içerisinde geldi. Bu çok güzel fakat turkcell.com.tr ya da Turkcell mobil uygulaması üzerinden e-devlet aktivasyonu ile numara taşıma yapılmak istendiğinde görselde olduğu gibi "Mernis Kontrolü Hatası" oluşuyordu. Sonraki gün arayarak konu ile ilgili kayıt oluşturdum. Sürekli aynı şey söyleniyor. Yetkili ekip inceliyor. Tarafıma dönüş istemiştim fakat dönüşte yapılmıyor. Madem bu sistem üzerinden aktivasyon yapamıyorsunuz o zaman Turkcell Bayii ne bizi yönlendirin biz gidelim orada siz yapın bu aktivasyon olayını bizde eziyet çekmeyelim. Ayrıca şu halde eski servis sağlayıcıma bu ayında ücretini ödemem gerekecek. Firmadan acil çözüm bekliyorum

28 Ekim 2024 09:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Ekim 2024 10:32
29 Ekim 2024 13:25

Öncelikle sikayetvar.com a gerçekten teşekkür ediyorum. Şikayetlerimizin dikkate alınması için önemli bir platform. Şikayetimi yazdıktan sonra arandım. Burada yazdığım çözüm fikrinin aynısı bana teklif edildi. Sonrasında biz sizi arayacağız bizden haber bekleyin dediler. 1 gün geçti hala arayacaklar. Turkcell in Superbox hizmetini de kullanıyorum. Böyle bir sıkıntıyı ve çözümsüzlüğü Turkcell den beklemezdim. Hala çözüm yok!

29 Ekim 2024 15:14

Ben numara taşıma talebimi iptal ettirdim. Turkcell e hiç yakışmadı.

Gökçe
Gökçe

Çağlar bey ne dersiniz ne kadar daha beklemeliyiz?

Çağlar

Ben numara taşıma talebimi İptal ettirdim.

Çağlar

Sanırım ben artık iptal ettireceğim. Bugün tekrar aradım. Beni arayacaktınız sunduğunuz çözüm ile alakalı. 1 gün oldu aramadınız diye. Yetkili bana şöyle bir şey dedi; "Çok şikayet var sıraya koyuyoruz efendim". Kanım dondu. Böyle bir cevap olur mu hem de müşteriye. Ben şimdi Türk Telekom a numara taşıma ile ilgili başvurdum. Şimdi onlardan cevap bekliyorum. Fiyat olarak ta daha ucuz.

Ceyhan
28 Ekim 2024 12:25
Umut sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2025 19:34
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
numara-tasima-basvurum-4-gundur-hata-veriyor-magduriyetim-artiyor-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

E-sim Aktivasyonunda Mernis Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Çaresizliği

14 Ekim 2024 13:12