22 Ekim 2024 12:382.036

Turkcell biz uygulamasına girerken session ıd mismatch hatası veriyor. Defalarca silmeme ve telefonu kapatmama rağmen düzelmiş değil Uygulamayı silip tekrar yükledim sorunum düzelmedi. Hızlı bir şekilde yardımcı olur musunuz. Sorunumun düzelmesi için ne yapmalıyım. Beni arayıp ilgili kişiler bilgilendirme yapabilir mi acaba

22 Ekim 2024 12:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Ekim 2024 13:07

En kısa sürede cevap vermenizi bekliyorum daha fazla bekleyemem faturamı iptal edip Turkcell'den çıkacağım yardımcı olmazsanız eğer ben böyle küçük sorun için bu kadar beklemek zorunda değilim

22 Ekim 2024 13:15

Merhaba Nuh Bey, İletişim tercihinizde bizimle ilerlediğiniz için teşekkür ederiz. Tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vererek memnuniyetinizi kazanmayı önceliğimiz olarak görüyor; her an yanınızda, çözüme hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Ekim 2024 13:18

Benim için hızlı bir şekilde hallederseniz sorun yok cevabınızı bekliyorum

22 Ekim 2024 13:39

Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bana gerekli açıklama yapmadılar sonrasında ise geri arayıp sorunu İnce ayrıntısına kadar açıkladılar neden ilk aradığımda bildikleri halde açıklama yapmadılar bana Turkcell den sonuna kadar şikayetçiyim

22 Ekim 2024 14:17

Merhaba Nuh Bey, Yaşanan Sorun bilgimiz dahilinde olup, ilgili ekiplerimiz tarafından müdahale edilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Ekim 2024 14:20

Sorun giderildiğinde haberlerini bekliyorum

1 Kasım 2024 13:12

Sorun çözülmedi hala ama SMS göndermişler sorun çözüldüğünde onaylayın diye ben kaç hafta öncesinde şikayette bulundum ama hala sorunu gideremediler ne yapalım vazgeçelim illa Turkcell den sorunun en kısa sürede giderilmesini bekliyorum.

24 Ekim 2024 14:01

Sayın Turkcell yetkilileri Sorunla ilgilenip hatayı bir an önce çözün, 22 ekimde arkadaşlar yazmış 24 Ekim olmuş bizde aynı hatayla karşılaşıyoruz. İlgileniyoruz defalarca demişsiniz ama sonuç yok anlaşılan.

23 Ekim 2024 06:58

Merhaba sorun çözüldü mü bende de aynı sorun var

22 Ekim 2024 10:101.215

Turkcell biz uygulamasına girerken session ıd mismatch hatası veriyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim sorunum düzelmed...

22 Ekim 2024 15:341.255

Turkcell biz uygulamasına girerken session ID mismatch hatası veriyor. Uygulamam güncel ve çıkış yapmak veya silip yenid...

1 Destek

Turkcell Uygulamasında Sürekli Session Id Hatası

24 Ekim 2024 14:14682

Turkcell biz uygulamasına girerken session ıd mismatch hatası bir kere şaşırt Turkcell hep mi sorun yaşatacaksın, aynı s...

Turkcell Uygulamasında Sürekli Session Id Hatası

Turkcell Bilgilerimize 3. Şahılar Tarafından Ulaşılması

TurkcellBilgilerimize 3. Şahılar Tarafından Ulaşılması

Elif
Turkcell Hesabım Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Turkcell HesabımUygulamasına Giriş Yapamıyorum

Bayram
Turkcell Paycell Sorunu, Ulaşılamıyor Ne Yazık ki!

Turkcell PaycellSorunu, Ulaşılamıyor Ne Yazık ki!

Yusuf
Turkcell Satın Alma İşlev Görmüyor, Cihazımda Herhangi Bir Sorun Yok!

Turkcell SatınAlma İşlev Görmüyor, Cihazımda Herhangi Bir Sorun Yok!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular