Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Avukatı Beni Rahatsız Ediyor

Turkcell Avukatı Beni Rahatsız Ediyor
19 Nisan 2024 18:40

Turkcell avukatı olduğunu söyleyen bir bayan 19/04/2024 tarihinde beni aradı, kardeşimin Turkcell e borcu olduğunu söyledi, kardeşi misin diye sordu. Sonra bana kardeşime atılması gereken mesajı attılar, İcra ya verileceğim yazıyordu mesajda. Beni arayan numarayı aradım, bana mesaj attıklarını söyledim, bayan hiç umursamadı, şikayet edeceğim dedim, yine umursamaz bir şekilde şikayet edersen et, dedi. Kardeşimin borcundan dolayı beni arayıp ve bana mesaj atarak beni rahatsız ediyorlar. Turkcell den, bayandan ve mesajın geldiği F**** E**** adlı kişiden şikayetçiyim.

21 Nisan 2024 20:15

Turkcell avukatı olduğunu söyleyen bir bayan 19/04/2024 tarihinde beni aradı, kardeşimin Turkcell e borcu olduğunu söyledi, kardeşi misin diye sordu. Sonra bana kardeşime atılması gereken mesajı attılar, İcra ya verileceğim yazıyordu mesajda. Beni arayan numarayı aradım, bana mesaj attıklarını söyledim, bayan hiç umursamadı, şikayet edeceğim dedim, yine umursamaz bir şekilde şikayet edersen et, dedi. Kardeşimin borcundan dolayı beni arayıp ve bana mesaj atarak beni rahatsız ediyorlar. Turkcell den, bayandan ve mesajın geldiği Fatih Ekrem adlı kişiden şikayetçiyim. Kardeşimin size borcu olduğu için her türlü yasal hakkınızı tabii ki kullanacaksınız. Ancak avukatınız beni arayıp rahatsız ediyor, kardeşi olduğumu teyit ettikten sonra kardeşime atılması gereken mesajı bana atıyor, mesajda hakkımda icra takibi yapılacağı belirtiliyor. Daha sonra beni arayan numarayı aradım, bana mesaj attıklarını belirttim, telefondaki bayan hattın kardeşime ait olduğunu söyledi, bu hat benim dedim, bana mesaj atmayın dedim, hiç umursamadı, dalga geçer gibi numaranın kardeşime ait olduğunu söyledi, şikayet edeceğim dedim, hiç önemsemedi, şikayet edersen et dedi. Ayrıca konuyla ilgili borcu olmayan kız kardeşimi de aramışlar. Bana mesaj atan Fatih Ekrem. Borçlu olan kardeşimin Numarası: 0555 022 1541 Beni arayan numara:0538 596 1895, Arama Tarihi ve saati:19/04/2024 16.05

19 Nisan 2024 18:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Nisan 2024 10:26
Zafer
Zafer
21 Nisan 2024 19:26

Çağla
Çağla

Şikayeti okumamış bile Turkcell anlaşılan.

Selma
Selma

Bana ve eşime, boşandığım eski eşimin icra borcundan dolayı mesaj yazdılar. Ben şikayet edeceğim, umarım sonuç alırım

Özge sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2025 10:44
"Teşekkürler"
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 14:09

Turkcell Borcum Nedeniyle Ailemi Rahatsız Ediyor