Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Avrupa Gezgin Paketi Hüsranı: İnternet Yok, Fatura Kabardı!

30 Eylül 2024 13:31

Ağustos ayı sonunda 8 günlük Balkan gezisine çıktım. Geziye çıkmadan Turkcell temsilcisine ziyaret edeceğim ülkeleri belirttim ve tavsiyesi üzerine Avrupa Gezgin Paketi 1 GB satın aldım. Ama 8 Balkan ülkesinin hiçbirinde internet erişimi sağlayamadım. Wi-fi ile internete bağlandığım otellerde Turkcell'in bu konudaki şikayetlere önerdiği tüm çözümleri araştırdım, denedim yine olmadı. Yurt dışından Turkcell müşteri hizmetlerini birkaç defa aradım, sorunu yine çözemediler. Kullanamadığım internet hizmetine 250 TL verdim diye sinir olurken, Arnavutluk'ta 18 MB internet kullanmışım! Diye, ekstra 140 TL ücret eklemişler faturama. Neymiş, Arnavutluk satın aldığım bu pakette yokmuşmuş. Ben hangi ülkelere gideceğimi söyledikten sonra sunulan bu paketi satın aldım. Fatura detayında, 1 GB datanın toplam 158,35 MB’ı kullanılmış, çoğu da Makedonya’da o da arka planda çalışan uygulamalar sanırım, çünkü internete hiç bağlanamadım. Yunanistan’da sadece 5,98 MB kullanılmış görünüyor, ama fatura detayında belirtilen o saatte sınırı daha geçememiştik, 7 saat tır parkında bekletilmiştik. Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan vb. Sadece 0.06 MB, müthiş hizmet! Müşteri hizmetlerini hiç aramayın, kullanmışsınız ya işte diyorlar, trajikomik. Eyyy Turkcell, 2000 yılında borsada halka arz olduğunda aldığına pişman etmiştin bu halkı, seni kullandığımıza pişman ediyorsun hala bizi. Yaşadığım bu tecrübeyi diğer kullanıcılarla paylaşmak istedim. Müşteri hizmetleri beni aramasın, biz ailece operatör değiştiriyoruz.

30 Eylül 2024 13:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Eylül 2024 14:07

Merhaba Tolga Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Serpil
01 Şubat 17:20
Avrupa Gezisi Sırasında Beklenmedik Ekstra Ücretler
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
08 Ağustos 2024 21:08