Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Armoni Park Turkcell Şubesi

30 Aralık 2023 19:20

Armoni Park Turkcell Satış Temsilcisinin gerek davranış gerek sözel yaptığı bir hata yüzünden iPhone 14 aldığımı zannediyorum iPhone 13 olduğunu fark edene kadar. Masadaki iPhone 14 ürünün farklı renklerini sormak için bu hanımefendiyle iletişim haline girdim ve iPhone 14 istediğimi teyitli bir şekilde beyan ettim bu modelin farklı renklerin olup olmadığını sordum o da depoya gitti ve bana 3 farklı renk getirdi. Bende o modeli beyan ettiğim halde farklı bir alt model getirmez diye düşündüm bakma gereğinde bulunmadım. Sonuç fiyasko! Bir yanlışlık olduğunu kendisini şikayet edeceğimi dile getirdim. Bana verilen cevap sokak ağzından farklı olmadı. Benimle laf dalaşına girildi, ben o şubeden ağlaya ağlaya çıktım. Nasıl böyle bir hata olabilir diye, iPhone 13 almak isteseydim başka mağazalara bakar alırdım. Benimle İletişim halinize geçmenizi istiyorum. Yanımda ben dahil annem var babam var. Ben yanlış anlamış olsam o insanlar da mı yanlış anladı? Y***** isimli hanımefendiye acil bir çözüm bulunmalı. Bu şahıs yaptığı hatalarla müşterilerle olan iletişimiyle hem şubenize hem de Turkcell ismine çok zarar verir.

02 Ocak 2024 17:18

30/12/2023 tarihinde Armoni Park Turkcell mağazasına iPhone 14 almak için girdim. Mağazayı dolaştığımda iPhone 14 ün beyaz rengini masada gördüm. Rengini beğenmediğim için satış temsilcisiyle iletişim haline girdim. Yıldız isimli satış temsilcisine iPhone 14 'ün farklı renklerini olup olmadığını sordum. İPhone 14 almak istediğimi net bir şekilde beyan ettim... Beni anladığını varsaydım. Depoya gittiğinde elinde 3 tane telefonla geldi açık mavi, gece yarısı ve gece yarısının bir açık renk modeli. İPhone 14 olduğunu sandım ve hemen gece yarısı rengini seçtim. Bu sırada bana iPhone 13 olduğuna dair kesinlikle bilgi verilmedi. Bende beyan ettiğim halde bana bir alt model getirilemez herhalde diye düşündüm, açıkçası gayri ihtiyari bir şekilde bakma gereğinde de bulunmadım. Ne almak istediğimi gayet iyi bir şekilde ifade ettiğimi düşündüm. Satış imzalandı, telefonu kutusundan açtım. Mesaj geldiğinde şok oldum. İPhone 13 satın alınmıştır mesajı geldi. Mesajı okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü. Hemen telefonu aldığım gibi satış temsilcisine gösterdim. Bir iki dakika suratıma baka kaldı. Bende bir açıklama bekledim. Bana geri dönüş olarak "ben zaten size söyledim" oldu. Söyleseydiniz 13 almak isteseydim Pro Max alacaktım, niye düz 13 alayım diye serzenişte bulundum. "Kulaklarında problem var" o zaman diye bir geri dönüş aldım tekrar. Turkcell nasıl böyle bir hata yapabilir diye serzenişime devam ettiğim sırada yanında çalışan bir erkek arkadaş "lütfen turkcelli karıştırmayın Turkcell'in bir hatası yok" diye karşılık verdi, ben de buna karşılık gerek yanlış yönlendirme ile gerek davranışlarıyla satılan ürün hakkında bilgi verilmemesiyle "o zaman çalışan şahısla ilgili problem var" diye karşılık verdim. Satılan bir ürün hakkında diğer mağazalar satın alma işlemi yapılmadan "... Adlı ürünü satın alıyorsunuz onaylıyor musunuz" diye sözel bir şekilde onay alıyorlar. Muhatap olduğum satış temsilcisine "sizi şikayet edeceğim bilginiz olsun ürün hakkında bana eksik ve hatalı bir bilgi verildi" dediğimde bana "şikayet et ismim bu" diye yaka kartını gösterdi. Yanlış yönlendirilmem sonucu yanlış ürünü aldığıma çok pişman oldum. Bu zamana kadar hep Turkcell'den alışverişim oldu, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. Satış temsilcisinin üslubu, müşteriyi yönlendirmesi, davranışları çok kötü. Bir kere yazdım tekrar yazmak istedim. Üstü kapanılacak bir konu değil. Turkcell veyahutta direkt şubenin ilgilenmesi gerektiği bir konu olarak düşünüyorum.

30 Aralık 2023 19:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Aralık 2023 03:22

Satış temsilciniz yanlış bilgiyle yanlış ürün sattı. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

01 Ocak 2024 09:47

Fulya
Fulya

Turkcell nasıl böyle bir hata yapabilir? Hanımefendi beyan ettiğini söylüyor ve ona rağmen hata yapılıyor. Genel olarak Turkcell'de çalışan kişilerde bir rahatlık mevcut. İs etiğine uygun olmayan davranışlar yapılmış. Çok saçma ve saygısızca. Müşteri her zaman haklidir sözü nerede? Şube veya Turkcell bunu telafi etmeli ve çalışanın davranışı incelenmeli

Kardelen
10 Nisan 2024 14:26

23 Haziran 2025 14:24
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
13 Kasım 2024 17:39