Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'da Evrak Teslimi Sorunu Ve Hat Kesintisi

Türk Telekom'da Evrak Teslimi Sorunu Ve Hat Kesintisi
23 Aralık 2024 17:19

Hattımı 3 ay önce Türk Telekom'a taşıdım ve 1 hafta önce bana şöyle bir mesaj geldi: 'Mobil hattınız, ulaşmayan abonelik evrakları nedeniyle BTK kararıyla 23.12.2024 tarihinde giden aramalara kapatılacaktır. Hattınızı kullanabilmek için abonelik sözleşmesi ve kimliğinizle birlikte en yakın Türk Telekom Grup Mağazalarımıza evraklarınızı teslim edebilirsiniz. Detaylı bilgi için 444 1 444'ü arayabilirsiniz. B001.' Ben de evrakları teslim ettim, 5 gün oldu ve hattım aramalara kapatıldı. Hattımı taşıdığım zaman gelen kurye bütün bilgilerimi aldı. Sözleşme imzaladım, bu evrak nasıl elinize ulaşmadı? Aradan 3 ay geçmiş, o da yetmemiş gibi dijital ortamda evrak yükleme seçeneği yok. Evrakları kurye ile genel müdürlüğe yolluyorsunuz. Ne zaman açılacak bu hat? Bu tür işlemler için gereken evrakları teslim ettim, Türk Telekom müdürlüğüne hemen anında yapılması lazım. Kurye ile evrak yollamayı vazgeçin, dijital ortama dönün. Taş devrinde yaşamıyoruz.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 13:49
Umut sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 17:59
Türk Telekom'da Evrak Eksikliği Ve İletişim Sorunları

07 Ekim 2023 12:53
Volkan sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 22:16
"Beni uğraştırmadan ve mağdur etmeden problem halledildiği için teşekkür ederim."

09 Ekim 2023 20:11

Türk Telekom Kategorileri