Türk Telekom İle Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

11 Kasım 01:05

Merhaba, yaklaşık olarak 2 günü geçtik bugün 3. Gün ve ciddi anlamda bağlantı erişim sorunu yaşıyoruz. İşimiz gereği (adli bilişim, siber güvenlik) şirketi olduğumuz için sürekli olarak dijital ortamlara erişmemiz gerekiyor. Ancak iki gündür böyle bir imkana sahip değiliz. Doğru düzgün internet erişimini kullanamıyoruz. Sürekli bir kopma ve time out hatası yaşıyoruz. Türk Telekom müşteri hizmetlerini daha evvel aradık ve bu durumu özetledik. Teknik ekibe aktardık ilgilenilecek dendi ve hiçbir şekilde ilgilenen olmadı. Bir otomatik mesaj gönderilmiş Herhangi bir sorun görünmüyor diye. Ancak daha evvel Türk Telekom arıza ekibi geldiği zaman modemde sıkıntı var, modeminiz eski değiştirin bence talep edin dediler. Bizde Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak durumu ilettik ve bizden modemi değiştirmek için para talep edildi. Bu sorunu yaşayan benim, mağdur olup tüm işleri altüst olan yine biziz bir müşteri olarak aylık 50 Mbit bağlantı için bir ücret ödeniliyor benim yaşadığım sorunu çözmüyorlar ancak kampanya birimi sürekli arayarak yok 100Mbit bağlantı için hattınız uygun paketi yükseltelim demesini biliyorlar. Bağlantı sorunum 2 gündür devam ediyor. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini arayarak arıza kaydı oluşturttum. 24 saat inceleme olacak dendi ve bu işin sonunda yine bir otomatik mesaj gelecek hiçbir sorun bulunmamaktadır diye. Biz eğer ki taahhüt yaptıysak ve bu hizmetin bedelini ödüyor isek karşılığını almamız gerekiyor. Ben 2-3 gündür sorun yaşıyorum ve yaşadığım tüm sorunların ekran görüntülerini ve video kayıtlarını zaten özellikle aldım. BTK, CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne bizzat bu konuyla ilgili olarak başvuru yapacağım ve yasal haklarımı arayacağım. Bundan sonra ise Türk Telekom kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum ve kullanacaklar da doğru karar versin!

profile profile profile

Şahsüver

Bilal beyin ofisine gittik Wi-Fi bağlantısı gerekiyordu bağlantık ama hiçbir şekilde interneti kullanamadık sürekli kopmalar meydana geliyor ve gerçekten doğru düzgün bir kullanım gerçekleştiremedik yani şikayeti özellikle okudum ve kesinlikle bu konuya hak veriyorum bizim işlerimizde yarım kaldı 100 bin liranın üstünde bilgisayar kullanıyorlar şirkette kaç tane bilgisayar var bırakın bilgisayarları telefonlar var ama doğru düzgün internet kullanımı söz konusu bile değil haksız kazanç buna denir işte Türk Telekom hiçbir zaman yaşattığı mağduriyetliği kabullenmiş bir firma değil ki hep müşteri suçlu kendileri kusursuz.

Türk Telekom Modem Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

Sebahattin