Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne Evde İnternet İle Alakalı Sorun!

01 Haziran 2024 19:48

Aylardır süregelen arıza sorunumla alakalı sahaya kontrol için gelmedikleri halde sorun bildiren, sisteme genel arıza diye girilen ama aslında herhangi bir genel arızanın söz konusu dahi olmadığı tarafımca Türk Telekom Müdürlüğü'ne defalarca iletilmiş olup, tüm bu şikayetlere ve onca zaman geçmesine rağmen hala herhangi bir sorun giderme çalışması yapılmamıştır. Personelin iş ahlakına ters düşen, sorunu çözmek yerine süreci sürekli uzatma eyleminde bulunmasının Türk Telekom şirketine verdiği hasarın, şirketin prestijinin bu denli gözden düşmesine sebep olduğunu sürekli dile getirdim. Ulaşım sağlamadığım, şikayet oluşturmadığım bir mecra kalmadı. Müşteri hizmetlerinde bütün ses kayıtlarım mevcuttur. Hepsinin dinlenilmesini ve Türk Telekom Müdürlüğü tarafından gerekenin ivedilikle yapılmasını talep ediyorum. Türk Telekom Müdürlüğü tarafından da tarafıma iletişim sağlandı ve onlara da gereken bütün şikayetleri, bütün sorunları, personelin sahadaki başarısızlığını, çözüm odaklı değil sorun sürecini uzatma amacı güden tavır sergilediğini birebir beyan ettim. Sürekli bir tarih güncellemesi, sorunun çözülmesine dair tarihin sürekli ileri bir tarihe ertelenmesi, herhangi bir çalışmanın yapılmadığını üzerinden geçen zamandan ötürü zaten her şeyin göz önünde olduğunu belirtmek isterim. Sizlere karşı herhangi bir üslup saygısızlığı, hakaret vs. gibi şeylerde bulunmadım. Müşterinin size karşı gösterdiği sabrı, size karşı sergilediği tavrı, Türk Telekom şirketi olarak bölgemizde Şanlıurfa Siverek Çaylarbaşı köyünde sorumlu personeliniz bizlere karşı göstermemiştir. İş bilmezlik, vasatlık, sahaya gelmeden arıza sorunu bildirimi sistemde sürekli aynı bahanelerle süreci uzattığını sizler de incelerseniz zaten göreceksiniz. Ben bölgemizde bulunan personelden şikayetçiyim, gerekeni yapmamaktadırlar, işlerini yapmamaktadırlar, yaptıkları tek şey süreci uzatmak ve herhangi bir çözüm üretmemektir. Eğer arıza kaydım bu şekilde devam ederse ben abonelik işlemlerimi iptal ettireceğim ve mahallemizde genel olarak aylardır benimle aynı sorunu yaşayan kullanıcılar da benimle hemfikir durumda. Bu durumun bir an önce düzeltilmesi, sizin şirketinizle alakalı bir durumdur. Artık benim gözümde bu kadar basit, bu kadar çözülmesi mümkün, günümüzde ulaştığımız teknoloji imkanlarına rağmen bu yapılamıyorsa, bu personelden çıkıp sizlerin ayıbı olur.

Yusuf
Yusuf
06 Haziran 2024 14:49

5 gün geçti hâlâ yanıt yok Türk Telekom!

Türk Telekom Hakkımı Ve Paramı Yiyor

09 Şubat 2024 11:07