İslambey Mah. Abdülhamit Cad. No:20 d:5 te ikamet etmekteyim. Kullandığım Fiber internet 05.08.2024 günü oturduğumuz tüm apartmanda gitti, müşteri hizmetlerini aradığımda bölgesel arıza olduğunu 19'a kadar çözüleceği söylendi. Velhasılıkelam bugün itibariyle tüm apartmanda geldi ancak benim internetim defaten soketleri ayrı ayrı resetlememe rağmen gelmedi. Fiber soketindeki los kısmında, ve modemdeki ethernet kısmında kırmızı ışık yanıp sönüyor. Ben evden çalışan biriyim. İşim yüksek internet boyutu isteyen bir iş, Müşterinize yaşattığınız mağduriyetin karşılığı devamlı internet paketi satın aldırmak mıdır? Fatura kesilirken, yaşanan 8 ila 10 günlük kesinti göz ardı edilecek mi? Arıza kaydı oluşturmak istediğimde müşteri hizmetleri bölgesel sorunlara oluşturmak istemiyoruz diyor. Peki benim sorunumu hangi teknik ekip çözecek? Mağduriyet yaratmak küçüklerin, çözmek büyüklerin işidir. Türk Telekom gibi büyük bir firmadan da çözüm bekliyorum. Aksi halde bir çok müşteri gibi firma değişikliğine gitmek durumunda kalacağım.