Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 21:46

Apple Watch 9 Cellular saatinde hücresel kurulumunu yaparken sürekli ''Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Daha sonra yeniden deneyiniz'' mesajı alıyorum. Bayii çözemedi, müşteri hizmetleri hiç anlamıyor. Şikayet maili gönderdim, gönderdiğim gün konuyu kapatıp bilgi vermediler. Çözebilen var mı? Fiziksel SIM kullanıyorum, telefonumda daha önce eSIM hiç kullanmadım. Telefonum da iPhone 11.

31 Aralık 2024 09:31

Arkadaşlar ben sorunu Turkcell'e geçerek hallettim. Yeni sim aldım telefona taktım tık diye işlemim gerçekleşti, artık saatten de telefon yanımda olmadan görüşmelerimi yapıp mesajlaşabiliyorum. Size önerim son 1-2 ay taahhüt süreniz kaldıysa numara taşıyın, veya eski Türk Telekom sim kartınızı yenisi ile değiştirin ( iki yolla da numaranız değişmeyecektir ) Ben yenisi ile değiştirmeyi denemedim, yeni Turkcell hat aldım. Tahminlerime göre olay sim kart ile alakalı bir durum, çünkü eşim de Türk Telekom'lu onun simini geçen sene aldık, onun aktivasyonu hemen gerçekleşti, benim sim kart 4,5G özellikli olmasına rağmen 4-5 yıldır kullandığım bir sim kart ve aktivasyon olmadı. Şimdi ise Türk Telekom'a gidip normal hattımı e-sim e çevireceğim, yeni Turkcell hattımı fiziksel takarak kullanacağım. Çünkü hücresel watch özelliği sadece sim kartınız iPhone'da takılıysa çalışıyor. Çıkarıp başka telefona da taktım bu sefer bağlantı gerçekleşmedi.

08 Ocak 2025 08:45

E-sim' de bir işe yaramadı. Ben sorunu Turkcell'e geçerek hallettim bilginize.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 19:44
Apple Watch Ultra İçin Esım Desteği Yok, Kimse Yardımcı Olamıyor
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 02:09

25 Kasım 2024 14:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 19:56
Türk Telekom'un Abonelik Sorunları Ve Müşteri Hizmetlerindeki Yetersizlik
Türk Telekom'un Abonelik Sorunları Ve Müşteri Hizmetlerindeki Yetersizlik
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 21:13

Türk Telekom Kategorileri