Halid sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Pppoe Bilgilerimi Vermiyor!

13 Ocak 2024 08:30

Yüksek ping ve dalgalanmadan dolayı QoS ayarı yapmam gerekiyor. Modem, bu ayarı stok ayarlarıyla yapmama izin vermiyor. Bunun için modem root arayüzünden işlem yapmam gerekiyor. Ancak root şifresi ve yetkisi de verilmiyor. Şu an yapabileceğim tek şey, başka bir modem kullanmak. Elimde QoS ayarı yapabileceğim bir modem var. Sadece PPPoE bilgilerimin bana verilmesini istiyorum. Başka bir modem kullanacağım. Eğer bilgiler verilmezse, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Hem ayar yapamayacak şekilde mağdur ediliyor hem de ayar yapacağım modemi kullanmam engelleniyor. Lütfen PPPoE bilgilerimi gönderin.

13 Ocak 2024 08:43 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Ocak 2024 12:27
Halid
Halid
14 Ocak 2024 18:18

Ping nedir, neden olur biliyorum. Sizden bana pingi öğretmenizi istemiyorum. Ppooe bilgilerimi istiyorum ve vermiş olduğunuz rezalet modemi değil kendi istediğim modemi kullanmak istiyorum. Ve rica ediyorum daha fazla uzatmadan SMS yolu ile ppooe bilgilerimi atmanızı istiyorum

13 Haziran 2023 22:33
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 18:17
Adem sonucu yetersiz buldu

Superonline A Bağlanamıyorum Modem Değişti Lakin Sorunum Çözülmedi

30 Haziran 2024 02:36
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Superonline'ın Modem Kısıtlaması Ve PPPoE Bilgisi Verilmemesi

03 Temmuz 2025 01:27
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Ping Sorunu Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet

30 Ağustos 2025 13:52