Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Modem İadesi Sonrası Yanlış Bildirim Şoku

Modem İadesi Sonrası Yanlış Bildirim Şoku
22 Ekim 2024 08:35

11.10.2024 günü Superonline müşteri hizmetlerini arayarak abonelik sözleşmemin feshedilmesini talep ettim ve aynı gün internetim kesilerek iptal işlemleri başlatıldı. Ardından, 14.10.2024 tarihinde, 10 gün içinde modemi 762087322 numarayı belirterek Yurtiçi Kargo firması ile ücretsiz gönderin SMS bilgisi ile özenli bir şekilde modem ve aksesuarlarını orijinal kutusuna koyup dış bir kargo kolisi ile 15.10.2024 tarihinde hemen iade ettim. Gönderi kodu 3122183477064 olan modemi Karşıyaka Superonline işlem merkezinden bir yetkili teslim almıştır. O gün ve ben sorumluluklarımı yerine getirdiğim halde Superonline bana 22.10.2024 gece yarısı üç gün içinde modemi iade et diye mesaj gönderiyor. Şaşkınım ve sinirliyim, siz nasıl iş yapıyorsunuz?

22 Ekim 2024 08:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Ertan
Ertan
22 Ekim 2024 08:57

Ben modemi orijinal kutusuna tüm kabloları adaptörü vs. İle birlikte koyup kutuya zarar gelmesin diye bir mağaza poşetine sarım üzerine abonelik numaram ve telefonumu yazdım ve hatta garanti olsun diye harici bir koli bulup (A101 kolisi) içine köpükler destekleyerek tam garantili bir şekilde verilen gönderme talimatı doğrultusunda bekletmeden derhal kargoya verdim umarım bu hata düzeltilir sorun çözülür not:bir işletmeye bir kargo gelmişse bu nedir kimdir diye bir geri bildirim ya da koli üzerindeki cep numarası aranmış olsa belkide işlemler bu denli gecikmezdi teslim alan birimde kusur görüyorum maalesef :(

22 Ekim 2024 10:59

Merhaba Ertan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Pes sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2025 12:02
""iade ettiğiniz cihazınız eksiksiz olarak teslim alınmıştır, tarafınıza cihaz iadeniz ile ilgili bir ücret yansitilmayacaktir. Teşekkür ederiz." SMS bildirimi ile sorunun çözüldüğü belirtildi. Teşekkür ederim."
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Zamanında Teslim Edilen Modem İçin Haksız Fatura Kesildi

08 Eylül 2025 00:22