Sibel sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 08:57

Karaca internet mağazasından almış olduğum set halindeki kek kalıplarından cheesecake kalıbı bir yıkamadan sonra paslandı ve kelepçesi de kapanmıyor ucuzluktan. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ürünü servise yollamam gerektiğini söylediler. Mesaj geldi herhangi bir sorun tespit edilemedi diye. Tekrar aradım ve neymiş set halinde gidecekmiş bunu baştan söylemeyip sonradan söylediler ve üzgün olduklarını belirttiler. Böyle saçma bir şey olamaz. Ürün kargoda git gel ücretini tamamladı zaten. Kargoya verip ürünü geri yolluyorlar bir de. Böyle bir firmanın bu kadar amatörce iş yapması akıl alır gibi değil. Kalitesiz ürünün cezasını çekiyorum resmen. Ürünü satınca olay bitiyor bunu anladım. Karaca firması bitmiştir benim için!

07 Aralık 2023 10:30
Karaca Züccaciye Üçlü Set Kek Kalıbı Kalitesizliği!

Görüldüğü şekilde geri göndermişler nasıl Herhangi bir sorun tespit edilemedi? Gönderirken hiç düşünmediniz mi bu sorunların çıkacağını yazık gerçekten çok abartı bir firmasınız

14 Aralık 2023 00:14

Herhangi bir geri dönüş bile yapmayı kendine çok gören marka... Size de bu yakışırdı. Tüketici Hakları'na da başvurumu yarin itibariyle yapmayı düşünüyorum. Herkese de tavsiye ederim. Ticaret Bakanlığına kadar yolu var. Malınızın bile arkasında duramıyorsunuz.

25 Aralık 2023 19:19

Satıştan sonra muhatap olmayan bir firma hala tek bir arama, iyileştirme alamadım.

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:53
Karaca'dan Aldığım Kırık Tabaklar Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Karaca'dan Aldığım Kırık Tabaklar Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 16:18
Karaca Züccaciye Garanti Ve Ücret İadesi
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Çatal Bıçak Setinde Deformasyon Ve Yetersiz Değişim Süreci

22 Nisan 2025 12:04

29 Ocak 2025 16:18
Karaca Züccaciye Kusurlu Ürün Mağduriyeti
Övgü sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 14:56
Karaca Züccaciye Satış Sonrası Hiç Destek Vermemesi Ve Yaşattığı Mağduriyet!
Karaca Züccaciye Satış Sonrası Hiç Destek Vermemesi Ve Yaşattığı Mağduriyet!

Karaca Züccaciye Kategorileri