Mürüvvet sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Tamir Edilmeyen Kahve Makinesi

18 Temmuz 2024 13:19

İyi günler, Amazon üzerinden Karaca Art 1101 model süt köpürtücülü kahve makinesi aldım ve 4 yıl gibi kısa bir sürede bozuldu. Karaca servisine götürdüm ve bana kargoyla 1 ay sonra hiçbir şekilde tamir edilmeden gönderildi. Ben de aynı gün içinde Karaca servisine geri götürdüm. Bana aldığım mağazadan yenisi ile değiştirebileceğim söylendi ama bunu nasıl yapacağım hala söylenmedi. Acil olarak sorunumun çözümünü bekliyorum lütfen.

18 Temmuz 2024 14:25

Acil olarak çözüm bulmanızı bekliyorum lütfen

21 Temmuz 2024 12:43

2024 şubat ayında Amazon üzerinden Karaca art 1101 kahve makinesi aldım ve birkaç ay içinde çok fazla da kullanamadan bozuldu. Karaca servis merkeze göndermiş onlarda hiç tamir etmeden bana geri göndermişler. Tekrar servise geri gönderdim, onlarda tekrar merkeze göndermiş. Şu anda ne makine var ortada ne de ilgilenen biri. Bu kadar ilgisizlik beklemiyordum, kaç ay oldu. Karaca markasına yakışmıyor. Benim için pişmanlık oldu bu markadan ürün almak. Acil olarak çözüm ve makinamı istiyorum

29 Temmuz 2024 18:49

Şubat ayında Amazon üzerinden aldığım Karaca art 1101 kahve makinesi büyük bir pişmanlık oldu. Makinem bozuldu servise götürdüm bana tamir edilmeden geri gönderildi. Tekrar götürdüm 1 ay üzerinden geçti hala makinem ortada yok. Değişim olacak denildi temmuz ayında olması gerekirken haziran fişi kesildi. Amazon da bunu kabul etmiyor. Çok zor durumda kaldım her hafta Karaca yetkililerini aramama rağmen çözüm yok

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Israrı Ve Çözüm Sunulmayan Karaca Servis Süreci

12 Eylül 2025 10:48
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 10:51

19 Ekim 2023 13:10

Kahve Makinesi Süt Köpürtme Sorunu Ve İade Talebi

25 Şubat 2025 19:00
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Ürün Değişimi Yapılmadı, Eski Ürün Geri Gönderildi

22 Eylül 2025 23:16