Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Çay Makinesi: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı

Karaca Çay Makinesi: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı
29 Aralık 2024 11:52

14.09.2024 tarihinde aldığım Karaca glass tea XL 2 ın 1 çay makinesi space gray enj ürünümü 29.11.204 tarihinde çay demlemek için suyu kaynattım çayı demledim tekrar su koydum çalıştırmak istediğimde çalışmadı bu şikayet ile servise gönderimi sağladım. 29.12.2024 tarihinde bugün tam 1 ay oldu. Servisten geleli ve şu an tekrar aynı sorunu yaşamaktayım. 3 aydır aldığım ürünü doğru dürüst kullanamıyorum bile. Bütün çeyiz ürünlerim karacaydı. Fakat pişmanlıktır. Kesinlikte kimseye tavsiye etmeyeceğim İadesinin ya da değişim yapılmasını talep ederim.

03 Ocak 2025 16:33

Herhangi bir dönüş olmadı hala dönüş bekliyorum

06 Ocak 2025 17:45

Şaka gibi ürünümü tekrar servis tamir işlemine almış bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Yeni aldığım bir ürün 2 kez tamire gidemez değişim istiyorum

06 Ocak 2025 17:45

Karaca resmen pişmanlık kesinlikle almayın

08 Ocak 2025 18:07

Karaca tamamen pişmanlıktır. Kesinlikle almayın aldırmayacağım çevreme. Tarafıma sadece 1 kez arama yapıldı bir daha aranmadı. Mt arkadaş arama yaptığında sadece ürün serviste ben takip ediyorum dedi başka hiçbir çözüm önerisi sunmadan kapattı. Aslında memnuniyet odaklı değiller. Şu an ürünüm oranılmış 2 kez

10 Ocak 2025 11:01

Dün beni müşteri temsilcisi arıyor. "Hıhı evet ürününüz tamir edilmiş kargoya verilmiş ürün size geldiğinde bir sorunla karşılaşırsanız bizi dönüş sağlayın diyor" bu nasıl bir Mtdir. Karaca zaten pişmanlıktı bir kez daha hem üründen hem de çalışanlarından rezillik bir durum diyebilirim. Ürünümle ilgilenmeden Mt arkadaş gelmiş size anket yönlendireceğim diyor. Üst birimlerin dönüş yapılmasını istiyorum

25 Temmuz 2024 16:37
karaca-zuccaciye-karacanin-2-aydir-tamir-etmedigi-cay-makinesi-4.pdf
karaca-zuccaciye-karacanin-2-aydir-tamir-etmedigi-cay-makinesi-3.pdf
karaca-zuccaciye-karacanin-2-aydir-tamir-etmedigi-cay-makinesi-2.pdf
karaca-zuccaciye-karacanin-2-aydir-tamir-etmedigi-cay-makinesi-1.pdf
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:01
Karaca Çay Makinesi: Kırık Ve Kirli Ürünlerle Hayal Kırıklığı

20 Şubat 2025 12:52
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 12:37
Karaca Çay Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar