İzmir Buca Karaca Firması Hakkında

28 Kasım 2023 11:52

10 Ekim tarihi itibariyle Buca Karaca Firmasına onarılmak üzere bıraktığım kahve makinesini 15 gün sonra 680.00 TL Nakit ücret alınarak (belge istediğimde herhangi bir belge veremiyoruz biz bu parayı servise veriyoruz diyerek) onarıldı diye (Makinen üstünde test edilmiştir diye bir etiket yoktur) tarafıma teslim edildi. Ancak evde çalıştırdığımda makinen bir başka bölümünün arızalı olduğunu gördüm. Tekrar firmaya götürdüm bunun arızasının giderilmediğini bir başka bölümün (ben teslim ettiğimde çalışır durumdaydı) bozuk olduğu söyledim. Buca Karaca firmasında görevli bayan bir teslim alma formu düzenleyerek makinenin servise tekrar verileceğini bana bilgi verileceğini söyledi.

Aradan geçen 10 içinde firmaya tekrar uğradım. Makinen akıbetini sormak için parça beklendiğini ilettiler. İlgili firmanın müşteri hizmetlerini arayarak bu gecikmenin nedenini sorduğumda talep numarası istendi. Buca Karaca firmasını defalarca telefonla arayım talep numarası istediğimde çeşitli mazeretler üreterek vermediler. Bunun üzerine tekrar firmaya giderek bu gecikmenin normal olmadığını servis talep numarasını vermeleri gerektiğini söylediğimde firmada çalışan görevli beni servis yetkilisi ile telefonda görüştürerek aynı talebi ilettiğimde servis yetkilisi sistem çalışmadığı için talep numarası veremeyeceğini belirtti. Kaldı ki elektronik işlemle değil form doldurulmuştu.

27.11.2023 tarihinde tekrar firmanın müşteri temsilciliğini arardım durumu izah ettim görevli yeni kayıt oluşturulacağını bana bilgi verileceğini belirtti.Bu süreç içinde hem iş yükümün artması hem aşırı derece stres yaratması mağdur edilmem dolayısıyla sağlığımı olumsuz yönde etkilediğini belirtmek istiyorum.

İletişim 0505395**

Aylin sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2025 12:03
"İlginiz için teşekkürler"
Karaca Çay Makinesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Özge sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 15:30
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:44
Karaca Züccaciye Çay Makinesi Satış Sonrası Hüsranı