IKEA Hasarlı Ürüne Dönüş Yapılmaması

Gizem
01 Ekim 2024 13:07

24.09.2024 tarihinde Antalya IKEA mağazasındaki LEIRVIK/LÖNSET Karyola aldım. Ve ödemesini yaparak nakliye ve montaj talep ettim. Nakliyesi 27.09.2024 Cuma günü yapıldı ve montajının ise 01.10.2024 tarihinde yapılacağı söylendi. Ancak, 28.09.2024 tarihinde aradılar ve yarın (29.09.2024) için boşluk olduğu müsaitsem gelip ürünün montajını yapabileceklerini söylediler. Ben de tamam dedim. Ve çalıştığım için annemi eve çağırdım. Ancak, montaj için geldiklerinde ürünün kusurlu olduğu fark edildi ve tutanak tutarak 48 saat içerisinde dönüş yapılacağı ürünün stoklarda olduğu (Bu şekilde beklemeye devam edersek o stoklarda bitecek! ) ve nakliye ve montajının peş peşe yapılacağı söylendi. 48 saat geçti kimse aramadı ben Müşteri Hizmetlerini aradığımda kaydın açıldığı, kendilerinde haber beklemem gerektiği söylendi. Hiçbir şekilde net bir şey söylenmiyor. Ben çalışıyorum evde oturup bugün mü ararlar? Yarın mı gelirler diye bekleyemem. Odaya o karyola geleceği için eski olan baza ve yatağı da çıkartmıştık. Ürünler yatak odasında demonte bir şekilde duruyor. İnsanın elini kolunu bağladılar. Diğer şikayetleri okuduğumda fark ettiğim bir şey; insanlara hiçbir açıklama yapmadan (ürünler stoklarda olduğu halde) bekletmeleri... Daha sonra ürünlerin gerçekten stoğu bitince ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Acil geri dönüş bekliyorum!

Satış Sonrası Destek Ve Teslimat Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları

06 Ağustos 2024 18:42
IKEA Nakliye Ve Montaj Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

Cemal
09 Ağustos 2024 17:39
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hasarlı Ürün, Yetersiz Bilgilendirme

Alev