Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
15 Temmuz 2024 13:35

28.06.2024 tarihinde internet üzerinden yapmış olduğum alışverişimdeki ürünün nakliyat veya montaj sırasında almış olduğu hasardan dolayı müşteri hizmetleri tarafıma ilgili dönüş yapmamıştır. Evimin 3. katta, asansörsüz (yeni bina) olduğunu belirttiğim halde nakliye ekibi tek kişi geldi ve montaj ekibi gelene kadar ürünleri koruma kartonlarından çıkarmadım (koltuklar hariç, nakliye ekibi (tek kişi) merdivenlerden çıkaramadığı için kartonları çıkarıp taşıdı). Montaj yapıldıktan sonra da detaylı inceleme yapmadığım halde montaj ekibi gitti. (Yapmam için bekleyeceklerini de sanmıyorum.) Montaj ekibi gittikten 2 dakika sonra müşteri hizmetlerini aradım ve masada hasar olduğunu belirttim. (Çünkü olayın bizim hatamızdan dolayı olduğunu yansıtacaklarını biliyordum.) Değişim talebi istememiz gerektiğini ilettiler ve görüntüleri eksper ekibine göndermemiz gerektiğini bildirdiler. Eksper ekipleri de darbe kaynaklı hasar olduğunu tarafımıza bildirdiler ve değişim yapamayacaklarını ilettiler. Bu olayın bizim tarafımızdan yapılmadığının bilgisini vermek için anında iletişime geçtiğim halde (arama kayıtları da mevcuttur) geri dönüş olmadı. Benim yapmış olduğum yüklü miktardaki alışverişin geri dönüşü bu olmamalıydı. (Mail ile ilgili de bilgi vermek istiyorum, telefon görüşmesi yaparken ilk görüştüğüm arkadaş, montaj yapılmış olsa bile değişimlerde, montaj ekibinin tekrar ürünü eski haline getirip, değişimin yapılacağını iletmişti, montajın yapılmış olması değişimin yapılamayacağına dair bir sonuç değildir.)

Elif sonucu yetersiz buldu

Berkay
20 Kasım 2024 16:51
IKEA'da Eksik Hizmet Ve İletişim Sorunu
ikeada-eksik-hizmet-ve-iletisim-sorunu-2.pdf
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
17 Şubat 2024 14:41