Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 10:34

03.09.2023 tarihinde IKEA Ankara Nata Vega şubesinden Besta model TV ve duvar dolapları aldım.

IKEA temsilcisi dolapların mevcut olduğunu ancak menteşe, çekmece rayı ve duvar dolabı askı raylarının mağaza deposunda mevcut olmadığını ancak IKEA online alışveriş internet sayfalarında mevcut olduğunu söyledi.

Biz dolapları kurmak üzere teslim aldık ve aynı gün mağaza depolarında olmayan menteşe, çekmece ve duvar askı raylarını IKEA internet sayfasından sipariş ettik.

Sipariş numarası: 310309231555206

07.09.2023 tarihinde çekmece rayı haricinde menteşe ve dolap rayları geldi ancak ustamız dolap raylarının kutularının ağzının yırtık ve içindekileri eksik olarak tespit edilince, kargo firmasından telim almadan direk iade ettik. Usta geri gitti.

15.09.2023 tarihinde IKEA tekrar eksik ürünleri gönderdi (çekmece rayı hariç), ambalaj bu sefer sağlam gözüktüğü için iade etmedik, montaj için ustayı çağırdık. Gelen usta kargoyu açtığında dolap raylarının olduğu kutuların yine yırtık ve açık olduğunu bildirdi, eldekilerle bir kısım dolapların montajını tamamlayabileceğini ancak eksik kalanlar nedeniyle 3 dolabın duvar montajını tamamlayamayacağını bildirdi ve gitti.
444 45 32'den IKEA çağrı merkezi temsilcisi ile yaptığım görüşmede, eksik parçaların sayı ve seri numaralarını istedi, İşte olduğum için evdeki ustadan sipariş numaram ve ismimi vererek eksik parçaların sayı ve numaralarını vermesini istedim. Usta aradığında KVKK'ya aykırı olduğu için işlem yapamayacaklarını söylediler. Usta haklı olarak sinirlenip işini bitiremeden gitti.

Akşam eve geldiğimde eksik parçaların numaralarını tek tek kutu içindeki resimlerle eşleştirip tespit ettim, uzun bekleme sonrasında çağrı merkezinde temsilciye ulaştım, eksikleri bildirdim, şimdi eksik parçaları bekliyorum.

Bakalım ne zaman gelecek, yine eksik mi gelecek? Artık akıllandım, parçalar tamamlanmadan usta çağırmayacağım, eksik parçalı ürün almayacağım, IKEA'dan alışveriş yapmayacağım.

IKEA'dan bir beklentim olduğundan değil, diğer insanlarımız mağdur olmasınlar diye şikayetimi sizlerle paylaşmak istedim.

Hoşçakalın.

23 Eylül 2023 11:12

Bilgi: 23.09.2023 11:11 hala eksil parçaları tedarik edemediler:((

09 Ocak 2024 07:49

7 Aralık 2023'te IKEA nihayet eksik parçaları gönderdi. TV ünitesinin duvara asılan dolaplarını ancak bundan sonra yapabileceğim:((((

Alev sonuçtan çok memnun

Alev
27 Ocak 2025 12:51
"Ürün gönderimi sağlandı teşekkür ederim. Lojistiği sağlayan firmaya ayrıca teşekkür ederim çok güler yüzlü çok özenliydiler"

26 Haziran 2025 21:17

Süleyman
09 Ekim 2023 21:13
Eksik Ürün Gönderilmesi Ve IKEA'nın Sorumluluk Almaması
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
19 Ocak 2024 10:37
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
04 Haziran 2025 14:41