Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Ocak Tuş Arızası!

30 Ekim 2023 13:19

Arçelik'ten ağustos 2021 yılında ankastre set üstü cam bir ocak satın aldık. Ocağımızı satın aldıktan 5 ay sonra ocağımızın tuşlarında çatlamalar olduğunu fark ettim. Daha sonra Arçelik servisi çağırdım ve geldi baktılar, kullanım kaynaklı olmadığını bu ürünün tuşlarının ısıya dayanıklı üretilmediği için bu şekilde çatlama yaptığını söylediler. Satın aldığım ocağın 2 yıl içinde 4-5 kez tuşları değiştirildi. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım ve satın aldığım günden beri ocağımın tuşları ile ilgili sorun yaşadığımı ve artık müşteri memnuniyeti, tüketici kanuna göre bir arızanın birden fazla tekrarlaması söz konusu ocağımın değişimini istedim. Fakat nedense Arçelik merkez buna onay vermemiş. Sattığı malın keşke arkasında duran bir firma olsa Arçelik beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

30 Ekim 2023 15:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
Hacer
Hacer
31 Ekim 2023 14:32

Mesajım burada yayınlanır yayınlanmaz, Arçelik müşteri hizmetlerinden bir telefon aldım. Beni arayan müşteri temsilcisi arkadaş daha kendi bünyelerindeki ankastre cam ocağın ek garanti kapsamı olup olmadığını bile bilmiyor. Mağduriyetim devam ediyor. Ürün değişimim hala yapılmadı. Arçelik yetkililerinden ricam daha sattıkları ürün hakkında bilgisi olmayan bir personeli çalıştırmasınlar bünyelerinde. Saygılarımı sunarım

Gözde

Patlayan Ankastre Cam Ocak - Arçelik Ana Merkez Geç Geri Bildirimi
Nurdan sonucu yetersiz buldu

Nurdan
10 Mart 2024 19:32
Turan sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 00:08
Arçelik Kategorileri