Ücretsiz Montaj Sözü Tutulmuyor!

04 Ekim 2024 19:38

Arçelik marka kurutma makinesi satın aldım. İlk satın aldığımda çamaşır makinemin üzerine montaj yapılamayacağı ama 3 yıl içerisinde çamaşır makinesinde değişiklik olursa ücretsiz bir şekilde montajın yapılacağı belirtildi. Çamaşır makinemi değiştirdikten sonra kurutma makinesini üzerine montaj yapmak için servise aradım. Servis montaj aparatının ücretsiz olduğunu ama gerekli bağlantı servis ücreti ile yapılacağını söyledi. Bunun ikinci kurulum olduğunu söyledi. Birinci kurulum olmadan ikinci kurulum nasıl oluyor? Ben daha önce çamaşır makinesinin üzerine montaj yaptırmadım sadece açılışını yaparak bir sıkıntı var mı diye kontrol edildi. Bana ilk açılışa geldiklerinde böyle bir servis ücretinden kesinlikle bahsedilmedi. Şu an içinde aparat ücretsiz olduğunu belirtiyorlar. Ben de o zaman herhangi bir bağlantı yapmayın. Aparatımı teslim edin. Diyorum ama aparat da teslim edilmiyor. Kısaca Arçelik gibi büyük bir marka ücretsiz montajdan bahsediyor daha önce makine üzerine montaj yapılmamasına rağmen bunu ücretsiz olarak yapmıyor, ücretsiz olarak yapmıyorsanız hakkım olan ücretsiz bağlantı aparatını bana neden vermiyorsunuz?

05 Ekim 2024 10:26 (Şikayetten 14 saat sonra)
Taner
Taner
05 Ekim 2024 11:09

Evet ulaşım gerçekleşti. Servisin söylediği sözler unutuldu, sanki ben haksızmışım gibi davranılarak hiçbir şey yapılmadı. Tavsiye olarak servis geldiği zaman söylenen sözlere bağlı kalmayıp yazılı evrak almak en garantisi olacaktır unutmayalım.

Meryem
22 Ağustos 2024 12:35
Perizan sonuçtan memnun

Perizan
26 Haziran 2024 14:50
"Teşekkürler"

31 Ağustos 2024 16:02
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 15:00
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 12:06
Arçelik Kategorileri