Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Tekrar Eden Arıza: Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu

Tekrar Eden Arıza: Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu
07 Ekim 2024 12:38

Arçelik'ten aldığımız bulaşık makinemizin yıkama tuşunda yaşadığımız arıza sebebiyle teknik servis çağırdık. Teknik servis arızayı onardığını söyledi ve tuş tekrar bozuldu. Bu döngü yaklaşık 5 kere tekrar etti. Aynı şekilde. Garanti süremizin bitmesine çok az bir zaman kaldığı için Arçelik servisin nizi oyaladığını düşünüyorum. 2 sene içinde bir beyaz eşyanın bu kadar çabuk bozulması sebebiyle Arçelik markasının bize defolu ürün gönderdiğini düşünüyorum. Sorunumuz çözülmüyor.

07 Ekim 2024 13:25 (Şikayetten 47 dakika sonra)
14 Ekim 2024 14:51

Bulaşık makinemiz 10 Ekim tarihinde arızası sebebiyle evimizden alındı. Bize herhangi bir bilgi bir dönüş sağlamıyor Arçelik süreç hakkında bilgi verilmiyor. Garanti suresi 28 aralıkta son bulacak makinenin ve bilerek kasti olarak sürecin Arçelik tarafından uzatıldığını düşünüyorum. Makine atölyeye alınmadan önce de yaklaşık 1 ay boyunca oyalandık. Su an belirsizlikler içinde bekliyoruz

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:41
Simay sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2024 17:36
"Çok güzel şekilde ilgilendiler bu yüzden teşekkür ederim."
Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunları: Sürekli Arızalar ve Yetersiz Servis
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
24 Kasım 2023 22:41
Baran sonuçtan memnun

07 Eylül 2024 22:23
"Temmuz 2024 tarihinde başlayan görüşmeler yazışmalar sonucu ürün montaj edilirken fark ettiğim defo için değiştirilmemesi şartı ile taahhüt edilen ek 2 yıl garanti Kasım ayında tanımlanmış konu ile ilgili 11.01.2025 tarihinde bilgilendirildim. Yorucu oldu ama değdi. Arçelik firmasına gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederim"
Arçelik Bulaşık Makinesi: Defolu Ürün ve Garanti Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 09:36
Arçelik Kategorileri