Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Sorunu Ve Servis İlgisizliği

08 Kasım 2024 09:33

Arçelik 800Kmx marka kurutma makinemiz bir süre çalıştıktan sonra tamburundan gıcırtı sesi gelmeye başladı. Dolayısıyla, daha ürün yeni olduğu için servis kaydı açıldı. Arkadaşlar gelip baktılar, atölyeye almaları gerektiğini söylediler. Kabul ettik, pazartesi günü çocuklarım hasta olduğu için doktora gitmem gerekti. Not bırakmama rağmen dönüş olmadı, akşamüstü arayıp 'Geliyoruz, almaya' dediler. Hastanede olduğumu belirttim, salı günü için alalım dediler. Kabul ettim, gelmediler. Çarşambaya attılar, gelmediler. Bir sürü servis arama kaydım vardır, kontrol edilebilir. 10 günlük süreçte bir ürünü almayı ve bakmayı yapamadılar. Bu yüzden ürünümün atölyeye alınmasını kabul etmeyip yenisi ile değiştirilmesini talep eder, yapılmadığı takdirde bilirkişi eşliğinde ayıplı ürün olarak tüm hukuki süreçleri başlatacağımı sizlere bildirmek isterim.

08 Kasım 2024 09:41 (Şikayetten 8 dakika sonra)
09 Kasım 2024 15:09

İletişime geçtiler üst yönetime bildirdiklerini söylediler cevap bekliyorum.

14 Kasım 2024 20:20

Telefon ile arandığımda üst yönetime bildirdik denilmesine rağmen hem servisin hem de Arçelik markasının ilgisizliğinden tekrar geri dönüş ya da geri bildirim sağlanmadı problemli olan ben değilim servisiniz. İvedi bir şekilde geri dönüş beklemekteyim.

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları Ve Değişim Talebi

K. Yalçın
23 Ocak 2025 21:21

Arçelik Ana Kart Yanması

31 Mart 2024 00:41
Hilal sonuçtan memnun

27 Eylül 2024 18:24
"İlgi için teşekkür ederim."
Faruk sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2023 14:58