Arçelik Ana Kart Yanması

31 Mart 2024 00:41

Altı ay önce aldığım kurutma makinesi ısınma sorunu nedeniyle servis talebinde bulundum. Arızanın pompasından kaynaklandığını ve değişim yapılmasını istedim. Talebim üzerine değişim yapıldı ve ikinci ürünüm geldi. Ancak bu üründe de nem sensöründe ve uyarı sisteminde sorunlar fark ettim; kurutma süresi sürekli uzuyordu. Tekrar servis çağırdım ve servis ekibi ana kartın yandığını belirtti. Eve gelen servis yetkililerinden biri değişim yapılması gerektiğini söylerken, diğeri yalnızca parça değişimi yapılacağını ifade etti. Ben ise değişim yapılmasının gerekliliğini, yeni bir ürün istediğimi belirttim. Beni arayan yetkili servisin ilgisiz ve alakasız tavırlarına karşı şikayetçi olduğumu dile getirdim. Onlara, istediğim yere şikayet edebileceğimi ifade ettiler. Ya yeni ürünümü getirsinler ya da zararımı maddi ve manevi olarak karşılamaları için hukuki yollara başvuracağım. Bundan eminim ve evime bir daha Arçelik ürünü sokmayacağım. Yetkili servis ilgilenmiyor, diğer servisler de aynı durumda.

31 Mart 2024 14:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Aslı
25 Eylül 2023 15:13
Özcan sonuçtan çok memnun

Özcan
14 Ocak 23:57
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Yağmur
09 Mart 2024 16:22