31 Ekim 2024 19:24

Arçelik'ten 20.11.2023 tarihinde aldığım kurutma makinesi kurutmuyor. Beş ya da altı defa servis çağırdığım halde sonuç alamadım. İki defa da servis makineyi götürdü, parçasını değiştirdik diyorlar ama değişen hiçbir şey yok, yine kurutmuyor. Paramın acil bir şekilde iadesini istiyorum. Her gelen servis başka bir şey söylüyor. Acil bir çözüme ulaşılması lazım.

22 Kasım 2024 00:00

Kurutma makinesi 4 Cu defa servise gitti artık diyecek bir kelime bulamıyorum yazıklar olsun aldığımız Esenkent Karabağ Arçelik mağazasına bugün tekrar aradım çözüm bulun diye bana dediği burayı artık aramayın sıkıldık bizi tacız ediyorsunuz dedi ama satarken pek kibardınız hakkımı helal etmiyorum bundan böyle Arçelik ile alışverişimiz bitmiştir yine sevişte makine bakalım yine hangi sorunla geri getirecekler

31 Ekim 2024 18:53

Arçelik ürünlerini hep kullandığımız için kurutma makinesi aldım. 20.11.2023 aldığım günden beri problemli kurutmuyor arıyorum altı defa servis geldi ya da beş olabilir tam emin değilim her defasında 1.2 tuşa basıp basıp gidiyorlar başka bir şey yaptıkları yok sonrasında iki defa servise gitti götürdüler makineyi bir parçasını değiştirdik düzeldi dediler denedik dediler değişen hiçbir şey yok hatta daha beter hiç kurutmuyor yani dolap kurulunu atıyorum dolap kurula alakası yok yani bildiğin çekyatlara tekrar seriyorum onları kurumasını bekliyorum iki gün sonra katlıyorum iadesini istiyorum param iade edilsin yeter her gelene aynı şeyi söylüyorum değişen hiçbir şey yok ben bu kadar parayı verdiysem parayı çöpten bulmadık lütfen buna bir çözüm yolu bulun.

arcelik-cozum-bulun-2.jpg
01 Kasım 2024 10:29 (Şikayetten 15 saat sonra)
04 Kasım 2024 22:06

İade için mail atıldı halen cevap alamadık bu konuda artık tahammülüm kalmadı bundan sonra Arçelik'ten asla alıveriş yapmıyorum bize de yazık 6defa servis bekledim evde iş yerim den izin aldım bir çözüm bulunamadı yazıklar olsun taksitleri yenı bitmişti kolay mı ödeniyor sanıyorsunuz sız

15 Kasım 2024 16:12
Kurutma Makinesi Sorunu Çözülemiyor

Kurtutma makinesi kurutmuyor 3defa sevişe gitti bir sorun yok deyip geri geldi ya sız ne biçim bir esnapsınız ya yuz defa aradım kurutupmıyo dedik ben uydurdum mu kurutmuyor niye ispatlayamıyorum ben bunu hakkımızı helal etmıyorım her tarafı hasar görmüş cızık kapağı yamuk al kısmı darbe almış

15 Kasım 2024 16:14

Kurutma makinesi üç defa servise gitti en az beş ya da altı defa servis çağırdım kontrol ettiler hiçbir şey yok diyorlar kurutuyorsa ben durup dururken bunu neden sizin servis çağırayım benim işim gücüm mü yok saatlerce servis bekliyorum evde bu 20. Gelişleri üç defa servise gitti hiçbir şey yok deyip yine sonuç alamadık diyorum ki siyahları kurutmuyor üstüne basa basa söylüyorum siyahları kurutmuyor ama ne yapıyorlar ne ediyorlar bu makineyi geri getiriyorlar ve üstüne gelen makinede her tarafı çizilmiş darbe almışhakkımız haram olsun ya 100 defa aradım 100 defa neyi ispatlamaya çalışıyorum ya makineyi kurutmuyor diyorum size siz bunu anlamıyor musunuz yalandan iki tuşa bas basıp gidiyorsunuz ya

Sayim
Sayim

Bende de 910 km kurutma vardı. Makine 2 kez ısı pompası değişti. Sonra başka arıza vermeye başladı. Makinenin arkasında durmadılar beni suçlamaya başladılar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Serhat sonucu yetersiz buldu

Serhat
04 Mart 2025 17:32
Mesut sonuçtan memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları ve Servis İlgisizliği

01 Eylül 2024 04:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 17:09
Arçelik Kategorileri