Kahve Makinesi Tamir Bedeli Şaşkınlığı

Kahve Makinesi Tamir Bedeli Şaşkınlığı
Özkan
09 Kasım 2024 11:28

Kahve makinesi kahveyi tam pişirmiyor ve normalde piştikten sonra makine otomatik kendini kapatıyordu ancak şimdi sürekli açık durumda kalıyor. (Düşük ısıda kahveyi tam pişirmeden açık kalıyor.)
Arçelik küçük ev aletleri yetkili servisine tamir için götürdüğümde makinenin şu anki yeni fiyatı kadar benden tamir bedeli istediler. Bu nasıl olabiliyor? Anlamış değilim gerçekten. Madem yenisini aynı fiyata alabiliyorum, neden tamir için bu kadar para ödeyeyim?
Yetkililerden gerekçeli bir açıklama yapmalarını istiyorum; neden bakım fiyatları ürünün yenisiyle aynı fiyata gelecek şekilde yüksek ve hangi tüketicinin bunu kabul edeceğini düşünerek bu fiyatlar veriliyor?
Beyaz eşyalarımda yerli ve servis imkanını da düşünerek Arçelik markasını seçmiş olmam, yaşadığım bu tecrübe sonrasında kararımı sorgulamama neden oldu.

Bir de eğer servis hatayı kontrol ettikten sonra yaptırmazsak servis ücretini mecbur ödüyoruz. Ben bunu servise kabul ettiğimi söyledim ancak belki yenisinin yarı fiyatına kadar bir şeyler çıkar, maksimum diye düşünüyordum. Elbette oradaki kişiler bir emek harcadı, baktı ama biz de nereden bilelim ne kadar masraf çıkartacak? Gerekçeli bir nedeni varsa bu ücreti de müşterinin ödemesi bana çok doğru gelmiyor.

09 Kasım 2024 13:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
20 Aralık 2023 23:50

25 Ağustos 2024 14:22
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 17:48
Mariia sonuçtan hiç memnun değil

Mariia
01 Mart 2024 21:57