Gülsu sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Arçelik Buzdolabı Skandalı

24 Şubat 2024 00:32

Garantisi devam eden Arçelik buzdolabımızın gösterge paneli çalışmadığı ve soğutmadığı için arıza kaydı oluşturdum. Ama 1 aydır net bir şekilde sorunumuz çözülemedi. Bu sürede 10 günden fazla buzdolabı olmadan yaşamak zorunda kaldık. Sonrasında dolabınız tamir oldu. Kullanabilirsiniz dediler. Ce 4 bin TL'lik mutfak alışverişi yaptıktan sonra yine aynı gün buzdolabı soğutmama hatası verdi. Bu sefer buzdolabımız servise götürüldü orada da bir hafta kaldıktan sonra kir pas içerinde getirildi ama evin içerinde sanki elektrik süpürgesi çalışıyormuş gibi bir gürültü ile çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda ara ara gösterge paneli yine gidiyor ve tık tık diye ses geliyor. Yine bu konu ile ilgili arıza kaydı oluşturduğumda gelen servis görevlisi bir arıza olmadığını dolabın normal sesi olduğunu söyledi ama asla normal bir ses değil. Desibel makinesi ile ölçüm dahi yapılmadı. Sorunlarımız 1 aydır giderilmedi. Bu sürede servis görevlileri ve müşteri temsilcileri ile yaşamış olduğumuz tartışmalar ekstradan yıprattı. Çalışan ve evde olmayan insanlarız bir buzdolabının tamirini yapamadıkları gibi sürekli servis elemanı geldi. Gelecek yapıldı. Yapılacak endişesi ile ailemizle yaşamadığımız bir şehirde sürekli izin alma şansımız olmadığı için konu komşuya anahtar bırakıp arızayı gidermeye çalıştık. Teknik servisi her aradığımızda her talep oluşturduğumuzda arızamızı gidereceklerini bizi mağdur etmeyeceklerini söylediler ama bir aydır asla yardımcı olmadılar. Evde şu an sadece soğutma işlemi yapan ce çok yüksek sesle çalışan bir buzdolabı var. Her an patlayacak mı bozulacak mı yangın mı çıkaracak endişesi ile yaşıyoruz. Buzdolabının sağlıklı bir şekilde yapılmasını yapılamıyorsa da yenisi ile hangi koşulda olursa olsun değiştirilmesini talep ediyoruz. Garantisi devam eden bir ürün için yaşadığımız bu sorunun en kısa zamanda nihayetlendirilmesini istiyoruz.

11 Nisan 2024 20:13

28 Ocak tarihinden ber defalarca atölyeye giden, servis elemanları tarafından defalarca arıza için gelinen garantisi devam eden ürünüm yine bozuk yine soğutmuyor. Evde hasta bir çocuk olduğunu ve ilaçlarının buzdolabında saklanması gerektiğini söylememe rağmen halen bana şikayetiniz on günü geçmediği için emanet dolap verilemez deniyor. Benim şikayetim 28 Ocak tarihinden beri devam ediyor. Böyle bir firma böyle bir müşteri yaklaşımı olamaz. Yaşattığınız mağduriyetlerini anlatmaktan ben yoruldum. Ben buzdolabımın yenisi ile değiştirilmesini ve acilen emanet dolap temin edilmesini talep ediyorum. Tüm yasal süreçlerim devam ediyor. Elinde sonunda ben hakkımı alacağım.

04 Mart 2024 18:44

Garantisi devam eden buzdolabım bir buçuk aydır yapılmadı. Bir buçuk ayda yaşamadığımız sorun kalmadı. Bu sürede bir buzdolabının yapılmaması için ne kadar mücadele verilirse o kadar verildi. Defalarca servis geldi gitti, buzdolabımızı götürdüler yapmadan getirdiler. Yapamıyorsunuz değiştirin dedik, servis elemanları buzdolabının dijital göstergesindeki sürekli yanıp sönen ikaz Işık'larına ve harıl harıl çıkan sese bile inanmadılar başka servis elemanı getirttim. Var olan güncel arızaları bile kabul etmediler. Bu sürede iş yerimden defalarca izin almak zorunda kaldım. Bugün yine gelip dolabı götüreceklerini söylediler yine izin aldım güç bela ve servis geleceğini söylemesine rağmen gelip almadılar. En sonunda işten kovulma aşamasına geldim. Buzdolabımın değiştirilmesini istiyorum. Tek ve acil talebim budur.

24 Şubat 2024 00:12

Garantisi devam eden Arçelik buzdolabımızın gösterge paneli çalışmadığı ve soğutmadığı için arıza kaydı oluşturdum. Ama 1 aydır net bir şekilde sorunumuz çözülemedi. Bu sürede 10 günden fazla buzdolabı olmadan yaşamak zorunda kaldık. Sonrasında dolabınız tamir oldu kullanabilirsiniz dediler ce 4 bin TL'lik mutfak alışverişi yaptıktan sonra yine aynı gün buzdolabı soğutmama hatası verdi. Bu sefer buzdolabımız servise götürüldü orada da bir hafta kaldıktan sonra kir pas içerinde getirildi ama evin içerinde sanki elektrik süpürgesi çalışıyormuş gibi bir gürültü ile çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda ara ara gösterge paneli yine gidiyor ve tık tık diye ses geliyor. Yine bu konu ile ilgili arıza kaydı oluşturduğumda gelen servis görevlisi bir arıza olmadığını dolabın normal sesi olduğunu söyledi ama asla normal bir ses değil. Desibel makinesi ile ölçüm dahi yapılmadı. Sorunlarımız 1 aydır giderilmedi. Bu sürede servis görevlileri ve müşteri temsilcileri ile yaşamış olduğumuz tartışmalar ekstradan yıprattı. Çalışan ve evde olmayan insanlarız bir buzdolabının tamirini yapamadıkları gibi sürekli servis elemanı geldi gelecek yapıldı yapılacak endişesi ile ailemizle yaşamadığımız bir şehirde sürekli izin alma şansımız olmadığı için konu komşuya anahtar bırakıp arızayı gidermeye çalıştık. Teknik servisi her aradığımızda her talep oluşturduğumuzda arızamızı gidereceklerini bizi mağdur etmeyeceklerini söylediler ama bir aydır asla yardımcı olmadılar. Evde şu an sadece soğutma işlemi yapan ce çok yüksek sesle çalışan bir buzdolabı var. Her an patlayacak mı bozulacak mı yangın mı çıkaracak endişesi ile yaşıyoruz. Buzdolabının sağlıklı bir şekilde yapılmasını yapılamıyorsa da yenisi ile hangi koşulda olursa olsun değiştirilmesini talep ediyoruz. Garantisi devam eden bir ürün için yaşadığımız bu sorunun en kısa zamanda nihayetlendirilmesini istiyoruz.

24 Şubat 2024 17:59 (Şikayetten 17 saat sonra)
07 Mart 2024 13:30

Oluşturduğum şikayetten sonra firma görevlileri tarafından aradım. Ürünün değişimine karar verildiğini söylediler. Ama buzdolabımda aslında bir arızası olmadığını, soketi çıktığını için bir buçuk aydır çalışmadığını söylediler. Ama ne hikmetse bir buçuk aydır defalarca atölyeye tamire giden ve defalarca servis görevlileri tarafından kontrol edilen dolabın soketinin çıktığını anlayamamışlar. Ve yine de bir buçuk aydır yaşattıkları türlü mağduriyetten sonra müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğum ve yine de değiştireceklerini söylediler. Bugün aranıp ürünümün garantisinin bitmesine 60 gün kaldığını ve bu yüzden değişimimi reddettiklerini söylediler. Garanti süresi devam eden ürünü tamir edemeyip, her türlü mağduriyet oluşturup bir de insanla resmen alay eden bir firma. Madem ürünün garanti süresi bitmesine 60 gün varken bu işlemleri yapamıyorsanız garanti süresini iki ay kısa gösterin. Bir gün kalsa bile yapmak zorundasınız.! Asla ve asla bu işin peşini bırakmayacağım. Yaşattığınız maddi manevi kayıplar için tekrar tekrar yine değişim talep ediyorum.

11 Mart 2024 11:02

En son oluşturduğum şikayete rağmen firma tarafından bana hiçbir olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı. Garantisi devam edeni bir ürünü bir buçuk aydan fazladır tamir edemediler. Üstüne değişimine karar verdik dediler, bunun üzerine ertesi gün arayıp garanti sürenizin bitmesine 60 gün kalmış bu nedenle değişim yapmıyoruz dediler. Bir buçuk aydan fazladır bekliyorum onu garanti sürecinden düşmüşler kaldı ki garanti bitmesine 1 gün bile kalsa böyle bir mazeret sunulamaz. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

12 Nisan 2024 14:59

21 Ağustos 2024 14:28
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
13 Ağustos 2023 18:46

26 Temmuz 2024 16:17
Seda sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 05:31
Hakan sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 14:29
"Müşteri memnuniyeti kapsamında cihazımı değiştirdiler. Teşekkür ederim"
Arçelik Marka Buzdolabı Arızası
Arçelik Kategorileri