03 Temmuz 2024 17:41

08.06.2024 tarihinde klimam soğutmadığı için Arçelik müşteri hizmetlerini arayarak randevu aldım bayram yoğunluğu olduğunu ve bu yoğunluktan dolayı 20.06.2024 tarihine randevu verildi. Kabul ettim. Zamanı geldiği zaman kimse arayıp gelip gelmeyeceğini haber etmedi gün içerisinde müşteri hizmetleriyle 3 defa görüştüm yoğunluktan dolayı gecikme olabileceğini ama muhakkak geleceklerini söylediler. Evimde hastam var ve sıcaktan rahatsız oluyor diye üstüne düştüm fakat günlerce kimse arayıp haber vermedi. 4 gün sonra 24.06.2024 tarihinde beni arayıp 02.07.2024 tarihine randevu verebileceklerini yoğunluktan dolayı böyle olduğunu söylediler. Hastam olduğunu dile getirdim acelem olduğunu belirttim fakat mağdur olan ben değilim de onlarmış gibi konuşarak tarihi netleştirdiler. Kabul ettim randevu saati gelmeden müşteri hizmetlerini arayıp servisle iletişime geçilmesini ve gelinmesi gerektiğini belirttim. Gün içerisinde maalesef yetkili servis yine gelmedi gelmediği gibi arama zahmetinde bile bulunmadı. Yaklaşık 1 ay geçti fakat benim sorunum hala çözülmedi. Bu kadar yoğunluk varsa neden yetkili servis bu kadar yetersiz kalıyor arttırılmıyor. Yetkili servis yeterliyse neden biz yaklaşık 1 aydır bekliyoruz?

03 Temmuz 2024 17:50

Çevremle görüştüğüm zaman bu yetkili servisin sürekli böyle yaptığını ve hiçbir açıklama yapmadan geciktiğini söylediler. Bu konuda artık aksiyon alınması gerekiyor. Eğer iş yükü fazlaysa yetkili servis sayısı arttırılsın müşterileri bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok.

04 Temmuz 2024 11:58 (Şikayetten 18 saat sonra)
07 Temmuz 2024 12:33

Hala aynı şey yapılmaya devam ediliyor ben artık mahkemeye gitmeyi düşünüyorum. Başka şehirlerde servis nasıldır bilmiyorum ama Diyarbakır Arçelik servisi kesinlikle yetersiz. Telefonda yeterli personel bulunduğunu söylediler fakat yeterli personel 1 ay bir müşteriyi mağdur etmemeliydi. 04.07.2024 tarihinde tekrar arandım ve 05.07.2024 tarihine randevu vereceklerini söylediler. Farklı bir servisin gelip bakmasını istedim fakat sanırım beni dinlemek istemediler. Tabii ki 05.07.2024 tarihinde gelen giden olmadı ama bu sefer şaşırtarak o günün akşamı arandım ve yoğunluktan dolayı gelinemedi yarın (06.07.2024) ilk iş size gelinecek dendi tamam dedim sonunda gelinecek. Fakat yine aynı şekilde tüm gün evde beklememe ve tüm gün müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeme rağmen gelen olmadı. Ben artık gerçekten sıkıldım arızalı ürün sorumsuz yetkili servis.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 17:49
Arçelik Klima Servis Problemi
Arçelik Klima Servis Problemi
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 19:40

15 Temmuz 2024 14:54
Ergenç sonuçtan hiç memnun değil

Ergenç
08 Haziran 2024 18:33
Arçelik-Bursa İhsaniye Klima Servisi Sorumsuzluğu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 09:36
Arçelik Klima Montaj Randevu Sorunu