Ayse sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 11:35

Arçelik markasının en iyisi diye, iki makine parası ödeyerek satın aldığım 10140 PM modelli çamaşır makinesinin 2023 Temmuz ayında kurulumu yapıldığı ilk günden beri kıyafetleri temiz yıkamıyor, ter lekesini dahi çıkarmıyor ve daha önemlisi çamaşır makinesi kıyafetlerimde çamaşır suyu değmiş gibi lekeler yapıyor. Evdeki bütün kıyafet, nevresim ve havlularımı kullanılamaz hale getirdi. Beni maddi ve manevi zarara uğrattı. Bu konu ile alakalı Şubat ayında servis gelip inceleme yaptı. Makineye bir ilaç döküp gitti ve bir daha böyle bir durum olmayacağını, sorunun düzeleceğini söyledi ama makine hala aynı durumda. Evde kıyafet yıkayamıyoruz. 24.06.2024 tarihinde tekrar servis gelip baktı, kazanın arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Ben bu işlemi kabul etmediğimi, makinenin sıfırı ile değişimini talep ettim fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ürünün sıfırı ile değişimini ve mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum.

27 Haziran 2024 12:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ayse
03 Temmuz 2024 11:22

Çamaşır makinesine bakmak için Güngören Arçelik servisi bir stajyer göndererek ürünlerin fotoğrafını çektiler fakat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar makinenin değişimini talep ediyorum ama bunun için hasarlı tekstil ürünlerimin fabrikaya gönderilmesi gerekiyormuş giden ürünlerde geri gelmezmiş 2 ay da sonuçlanır gibi saçma bir prosedür olduğunu söylüyorlar ben şu an evimde çamaşır yıkayamıyorum 2 ay böyle saçma bir prosedürü bekleyecek durumda olmadığımı belirttim fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar yasal haklarımı kullanıp dava edebileceğimi söylediler makine değişim talebimin bir an önce onaylanmasını talep ediyorum. Arçelik gibi köklü bir firmanın bu duruma kayıtsız kalmayıp mağduriyetimin bir an önce gidereceğini düşünüyorum.

Osman sonuçtan memnun değil

Arçelik 10140 Kronik Kazan/Yıkama Problemi

Osman
30 Haziran 2024 22:08
Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
23 Mayıs 2024 12:04
"Şikayetimi dikkate alarak tarafımıza ivedilikle dönen Arçelik temsilcilerine çok teşekkür ederim. Değişim talebimiz hızlı bir şekilde çözüme kavuştu ve ürünümüzü teslim aldık, oldukça memnunuz. Almış olduğumuz ilk üründen her ne kadar memnun kalmasak da sonrasındaki süreç ve çözüm odaklı yaklaşımı buradan da dile getirmek istedim ki benzer durumla karşılaşanlara emsal olsun. Bu anlamda bir kez daha Arçelik'e, temsil ettikleri marka değerinden ve ürünlerine sahip çıkmalarından dolayı müteşekkirim."
Adem sonuçtan memnun değil

Adem