Emre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yüksek Sesli Çalışma

09 Mayıs 2023 14:53

05.02.2021 tarihinde almış olduğumuz Arçelik marka a+++ 9 kg 9123 n model çamaşır makinesindeki bitmek nedir bilmek bilmeyen arızalar giderilemeyen problemler nedeniyle ürünü aldığımız günden beri ağız tadıyla kullanmak bir türlü nasip olmadı kullanmaya başladığımız günden beridir makine aşırı sesli çalışıyor. Bunun için defalarca servis çağırdık ama bir türlü bu sorun çözülmedi. Yani dünya para ödüyoruz ama kullanmaya başladığımız günden beri sorun yaşıyoruz. Sürekli eşyalarımız yıpranıyor zarar görüyor Eşyalarımızı makine doğru düzgün çalışmadığı için sürekli serviste ya da arızalı olduğu için biriken eşyalar yanına cabası. Biz dünya para vererek aldığımız makinede yıkamak yerine her dakika biriken eşyalarımızı eşimizden dostumuzdan rica ederek onların evinde yıkamak için mi satın aldık. Siz bize kusurlu ürün mü gönderdiniz ne yaptınız anlamak mümkün değil Garanti kapsamında olan makinenin değişmeyen tek bir parçası kalmadı Yok hava jeti, yok amortisör, yok su jeti kazan o bu şu bu ne ya Hala buna rağmen istenilen biçimde mağduriyetimiz giderilmiş de değil Sıfır alınan bir makine nasıl olur da sürekli sürekli arıza verir. Anlamak mümkün değil Bu kabul edilebilir bir şey değil Hakkımızı yasal olan bütün yolları kullanarak arayacağımızdan emin olabilirsiniz. Yenisi ile değiştirilmediği sürece mağduriyetim için tüm yasal haklarımı kullanacağım. Ne müşteri hizmetleri ne servis çözüm buldu. Makinemin acil olarak muadili ile değişmesini istiyorum.

profile profile
09 Mayıs 2023 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Arçelik Servisi Çamaşır Makinesini Söküp Geri Getirmedi

07 Ocak 12:55