Çağla sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 10:37

İş yerimde ki klima arıza için daha önce randevu oluşturdum ve klimanın ısıtmama durumu vardı. Çocuklara yönelik bir işletme olduğu için ve ders alanımız klima ile ısındığı için bu durumu önemsiyorum ve üzerinde duruyorum. Servis geldi klimaya gaz takviyesi yaptı. Yaklaşık 2 hafta sonra aynı problem oluştu. Tekrardan randevu oluşturdum. Bu sefer sistem başka bir yetkili servise yönlendirdi. Gelen teknik ekip daha önce klimaya işlem uygulanmış ancak ben işlem yaparsam hem klima gaz ücreti hem de boru değişim ücreti ödemek zorunda kalacaksınız dedi. Ve işlem yapmadan önce ki işlem yapan yetkili servise işlemi yönlendirme yaptı. Ve ben o günden beri klima arızasının giderilmesi için uğraşıyorum. Yetkili servisle zaten hiçbir şekilde iletişime geçemediğim gibi müşteri temsilcileri de geçemiyor. Sadece not iletmekle yetiniyoruz. Diyarbakır Bağcılar şubesi! Kaç gündür, haftadır bu işle uğraşıyorum ve yordunuz gerçekten! Sorunum hala çözülmedi! Arçelik Pişmanlıktır!

25 Aralık 2023 09:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Aralık 2023 09:49

Ayın 15 de oluşturulan arıza kaydı için servis bir tarafına takıp arama sorma derdine bile düşmedi! Probleminiz nedir nasıl yardımcı olabiliriz sizin çözülmeyen bir arıza kaydınız var bunu en kısa sürede gidermek için elimizden geleni yapacağız diye kimse A-RA-MA-DI! Bu şube için yaptırımınız neyse bir an önce uygulayın! Yoksa çok kişi mağdur olacak. Küçük çocuklara soğuk ortamda ders vermek zorunda kaldık ya. Aramadığım görüşmediğim müşteri temsilcisi kalmadı. Her görüştüğüm müşteri temsilcisi Şubeye notunuzu ilettik diyerek kapatıyor telefonu. Onu bende yapıyorum yapabiliyorum ama kale alınıp bir kere bile Yetkili kişi tarafından, şube tarafından aranmadım. Bu yazıyı okuyan ey vatandaş bu marka Arçelik haftalarca problemi çözmeden bekletti ve hiçbir şekilde problemi çözmedi! Küçük çocuklara hizmet veriyoruz ders alanımızda kullandığımız bir klima diye belirtmeme rağmen soğuk ortamda ders vermemize neden oldu. Teknik servisleri vasat! Gidin başka markaların ürünlerini alın kesinlikle Arçelik'in önünden bile geçmeyin! Canlı Şahit benim Arçelik pişmanlıktır!

06 Eylül 2024 16:42
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 11:58

05 Ağustos 2024 00:07