Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
01 Eylül 2023 15:47

Merhabalar
Ben İstanbul Pendik Şeyhli Mahallesinde ikamet etmekteyim. Bugün evimin yakınında bulunan Arçelik beyaz eşya yetkili servisinden Arçelik markalı buzdolabımın alt bölümü için conta almak istedim. Servisteki bayan ürünün barkod numarasını istedi ve varsa yardımcı olacağını söyledi. Daha sonra bilgisayardan parçanın ellerinde olduğunu ve depoya inip getireceğini söyledi. Depoya inip tekrardan yukarı çıktığında ürünü size veremeyeceğim depocumuz çağrı açsın biz gelip takacağız cevabını verdi. Bende daha önce de buzdolabı rafı için parça almıştım şimdi neden verilmiyor diyerek tepkimi gösterdim
Sonra müşteri hizmetlerini aradım beni başka yetkili servise yönlendirmemi istediğini söyledi. Şu an için buzdolabı için conta alamıyorum. Mağdur oldum. Koskoca Arçelik firmasının yetkili servis verdiği insanları ve hizmeti gözden geçirmeleri gerekiyor. Acil olarak mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

02 Eylül 2023 11:41 (Şikayetten 19 saat sonra)

Levent
25 Ocak 2024 14:41
Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor
Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 17:28
Esin sonucu yetersiz buldu

04 Ağustos 2023 12:09

05 Temmuz 2023 19:05
Hurşit sonuçtan çok memnun

Hurşit
09 Kasım 2024 02:09
"Arçelik müşteri yemsilicisi Eda hanimin takibi ile süreç geçte olsa paraviadesi yapıldı, kendisine teşekkür ederim."
Arçelik Servisinde Güven Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Arçelik Kategorileri