Arçelik Süpürge Şarj Almıyor

12 Şubat 2024 17:01

Ürünü yeni aldım, servise şarj olmama problemi nedeniyle gönderdim ve geri geldi. Şarj etmeden evde denedim, bir dakikadan fazla çalışmadı. Sonra tekrar servise gönderdim ve ürünün düzeltilmiş olduğu söylendi. Batarya değişimi yapıldıktan sonra geri geldi, ancak sorun devam ediyordu.

Üçüncü kez servise gidip geldikten sonra teknisyen gelerek ürün kullanımı hakkında bilgi verdi. Ürünü şarj edip yanımda bir dakikadan fazla çalıştırmayınca 'bu ürün bu şekilde' diyerek ayrıldılar. 'bakın, lafın gelişi bir dakika demiyorum, kronometre açın' diyorum. Aynı şekilde bir ütü de aldım, servise tıpası değişmesi nedeniyle gönderdim.

Su akıtma sorunu sebebiyle gönderildi ve tekrar geri geldiğinde su akıtma sorunu devam ediyordu. 'neden bu şekilde? ' diye sorduğumda 'bu ürünler bu şekilde' yanıtını aldım. Allah aşkına, bu ne saçmalık?

13 Şubat 2024 09:53 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merve

Bende de aynı sıkıntı var ve süpürgemiz de aynı şarja taktığımda bu şekilde kırmızı yanıyor sebep olarak ne dediler tam olarak? Henüz servise götürmedim

Merve

Bende aynı marka süpürge sıkıntı yaşadım müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bataryanın değiştirmesi gerektiğini söylediler. Garantisi zaten bitmişti bende başka yetkili bir servise götürdüm bataryada temassızlık varmış onu yaptırdım çok şükür sorun kalmadı

Gülsedef sonuçtan memnun değil

Gülsedef
21 Ağustos 2023 20:05
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
18 Temmuz 2023 03:28