Arçelik Siyah Cam Bulaşık Makinesi Şık Ama Hatalı!

16 Eylül 2023 19:38

Arçelik'ten aldığım siyah cam bulaşık makinesi aldığımızdan beri ses çıkarıyor ve henüz taşınmadığımız evde birkaç kez kullandığımız makine için değişim talebim kabul edilmiyor ısrarla parça değişimine yönlendiriyorlar. Gelen servis parça değişse bile ses devam eder dedi fakat yine de ürünü değiştirmiyorlar. Kapağında da sorun vardı kendileri de kabul etti ve 2 kere değiştirdiler. Kapak değişimi için geldiklerinde sesi söyledik yeni makinede olur kullandıkça geçer diyerek yanlış yönlendirme yaptılar. Defalarca servis gönderdiler fakat çözüm yok. Piyasa ortalamasına göre yüksek fiyatla sizden ürün almamın 1. Sebebi satış sonrası hizmetleri ve yerli ürün olmasıydı ama maalesef tam bir hayal kırıklığı. Resmen defolu ürün satmışlar ve arkasında durmuyorlar. Ben defolu ürün almadım bedelini ödeyerek aldığım sıfır ürünü hatasız kullanmak istiyorum. Bu kadar kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Tam bir hayal kırıklığı!

17 Eylül 2023 18:01 (Şikayetten 22 saat sonra)
18 Eylül 2023 22:49

İletişime geçildi evet fakat bir çözüm bulunmadı. Hatalı ürününüze sahip çıkmıyorsunuz maalesef.

Eser sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 15:13
"Teşekkürler"

05 Mart 2024 22:52

Aslıhan
09 Haziran 2023 16:53
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fabrikasyon Hatalı, Kazan Delik Bulaşık Makinesi Değişimi Reddediliyor

06 Temmuz 2023 06:50
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:20
Arçelik Kategorileri