22 Eylül 2023 15:33

Daha kurulalı 1 hafta bile olmayan Arçelik klima su akıtmaya başladı. Koskoca dünya markası dediğiniz Arçelik kalitesi bu mu? Videolar ve fotoğrafları ek'te sunacağım.

22.09.2023 tarihine klimadaki arıza için randevu aldım. Sabah beni 0322 431 ** numarasından yetkili servisiniz aradı yola çıktık geliyoruz dedi.

Buzdolabı onarım işlemi dedi. Bende dedim ki ne buzdolabı ben klima için randevu aldım dedim. Sonra da dediler ki ana numarayı arayıp tekrar randevu alın dediler. Eğer kaliteli bir firma olduğunuzu iddia ediyorsanız açın tüm ses kayıtlarını ve açmış olduğum arıza isteğini dinleyin. Bana sonra mesaj geldi. 25.09.2023 tarihine randevunuz alınmıştır diye.

Adana sıcağında ben bu klimayı kullanamayacaksam ve randevu aldığım zamanda Arçelik gelip onarım yapamıyorsa ben neden klima aldım ki. Bir de güvendim dünya markası kaliteli diye ama beni sonuna kadar mağdur ve pişman ettiniz.

Bu bozuk klimayı arızası ne olursa olsun sıfırı ile ivedi bir şekilde değiştirmediğiniz sürece bir daha evime Arçelik marka ürün asla almayacağım. Resimleri ekliyorum.

22 Eylül 2023 17:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

Arçelik Garanti Kapsamındaki Ürün Arızası

Gülay
29 Temmuz 2023 19:38
arcelik-garanti-kapsamindaki-urun-arizasi-2.pdf

17 Eylül 2023 23:59
Arçelik 1.5 Aylık Klima Tamiri Yapılmadı Utanmadan Para İstendi.

10 Ağustos 2023 01:55
Arçelik Klima Arızası Servis Sorunu