Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinden Gelen Şaşırtıcı Sürpriz

Arçelik Servisinden Gelen Şaşırtıcı Sürpriz
12 Ekim 2024 21:29

Çamaşır makinesi arızalandı. Arçelik'e bildirdim. Önce rezidans, sonra kurutma arızalı dendi. Geç tamir oldu ve bugün geldi. Gelen ürünün ön tarafı patlak. Benim makinem gıcır gıcırdı. Sonra üstteki pas dikkatimi çekti. Bu ürün benim olamazdı. Servise söyledim. Bu ürün benim değil dedim. İncelemişler, ürün benimmiş. Peki dedim. Üstteki pas dikkatimden kaçmış olabilir, fakat makinenin alt patlak kısmı bilinmez olur mu? Ben evimdeki cihazı bilmez miyim? Bu kadar ucuz mu? Evden alınırken böyleymiş kesin cümlesi... Belki servise indirirken oldu. Nereden bilebilirim? Kiracı olsam tamam, belki taşınma esnasında oldu. Kendi evime giren sıfır eşya. İlk kez servise çıkıyor. Evde işimiz gücümüz yok, makineyi mi parçalayacağız, çocuk da yok üstelik. Bu ucuz cevap Arçelik'e yakışmadı.

13 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 16 saat sonra)
16 Temmuz 2025 09:31

İletişime Geçtiniz Aylarca ve Konuştuk. Her Telefonda Başkası Aradı. Her Telefonda Sıfır dan İzah Ettim. Yordunuz Beni. Olan Çamaşır makinesine Oldu. Her makine Yıkamada Açılan Yer Gözüme Gözüküyor. Arçelik Markayı Çok Severim Fakat. Servisin Yaptığı Kusur Kabul Edilir Gibi Değil. Arçelik Bu Konuda Sıfır Çözüm Üretti. İyi Taktik. Hem Boyayı Dök. Hem de Tamirine Para iste. Bir de makine Paslıymış Demezlermi. Üstelik 7.000 liralık Bozuk Denilen Kurutma Parçasıda Gitti. Zorla Aldılar Parçayı. Bunun Adı Nedir? Neymiş Efendim, 2 ay içinde Alınmazsa Parça Fabrikaya Gidermiş. Parçayı Ben almayacağım. Tamir Olan makine ile Eve Sen Göndereceksin. Ben isteyim veya istemeyim. 2.000 liralık rezidansın eskisini Vermeyi biliyorsun. Bu sizin Bozuk rezidans Diyorsun. Show yapıyorsun. 7.000 lik Parçada Niçin Böyle Davranmıyorsun? Garanti Dışı Para ile Yaptığım Tapulu Parçaya Çökemezsiniz

Emre
Emre

Benim 10 yıl 6 aylık ürünümü pano ve ana kart bulamadıkları için çöpe atmamı yapacağımız bir şey yok diye söylediler. Bu site ve diğer sosyal medyalara hiç üşenmeden sayısızca şikayet girdim, girmeye de devam edeceğim, Arçelik müşteri hizmetleri onlara göre iyi niyetle, bana göre ikna için belki 3 defa 4 defa aradılar ürünü parçasının tedarik edemeyeceklerini kullanamayacağımızı, cihazı çöpe atabileceğimizi, gönül rahatlığıyla! İfade ettiler. Ben de kendilerine hiç üşenmeden özellikle şikayet var üzerinden bu durumu hareketli tutacağımı herkese karınca misali yorum yazacağımı bildirdim Arçelik firması ile bu şekilde mücadele edeceğim herhangi bir çözüm bulmadılar 10 yıllık makineyi çöpe atmamı dolaylı yoldan söylediler. " Arçelik demek pişmanlık demek."

arcelik-servisinden-gelen-sasirtici-surpriz-1.jpg
Nihat

Size de Geçmiş Olsun Türkiye'nin Gururu Bir Markanın Vatandaşa Bu Sıkıntıları Yaşatması Üzücü

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

30 Mayıs 2025 01:43
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesindeki Ciddi Sorunlar

Yaşar