Arçelik Servisinden Geciken Tamir Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2024 15:18

Arçelik Servisi 08502100888 numaralı hat ve digital randevu takip sistemi üzerinden kaydım oluşturuldu. Bulaşık makinesinin kapağındaki telin atması sonucu makinenin kapağı tam kapanmıyor sorununun giderilmesi için 11 Ekim tarihinde servis geldi ve yedek parça siparişi vereceğini iletti. Tamirin yerinde gerçekleşeceğini söyledi. 2 gün sonra servis tekrar geldi ve makinenin serviste tamir edilmesi gerektiğini tahmini 2 gün sonra geri geleceğini söyleyerek makineyi götürdü. Makine evden alınalı beri bugün 6. Gün ve hiçbir teyit alınmadan servis teslim randevusunu 26 Ekime erteledi. Çağrı merkezinde sadece K**** isimli destek uzmanı dışındaki tüm uzmanlar dalga geçercesine geçiştirici yanıtlar verdi, hatta "servis yolda geliyor 5 dakika sonra gelmezse tekrar arayın" diyen bile oldu. Bir daha asla Arçelik bir ürünü evime sokmam! Bu kadar kötü bir destek, servis hiçbir kullanıcı hak etmiyor.

23 Ekim 2024 18:18 (Şikayetten 3 saat sonra)
24 Ekim 2024 09:13

Benimle iletişime geçildi ancak halen bir çözüm yok, bulaşık makinesine ne olduğunu halen bilinmiyor, 26 Ekim'deki bana sorulmadan atanan randevu için evde olmayacağımı arayan arkadaşınıza da iletmeme rağmen halen takip sisteminde aktif görünüyor. Bulaşık makinesinin sadece kapağında sorun vardı, tam kapanmadığı için önüne sandalye yaslayarak çalıştırıyordum, bu sorun da sabah makinenin kapağını açtığımda yay atma sesi ile başlamıştı. Bu kadar basit bir sorun için bu kadar eziyet neden? Makine geri gelirse şayet ben artık normal çalışır durumda olacağına da inanmıyorum, içinden sağlam parçalarını alınıp bana bozulmuş bir makine getirilirse hiç şaşırmam!

22 Ağustos 2023 06:08
Sıdıka sonuçtan hiç memnun değil

Sıdıka
15 Ağustos 2024 10:36
Behlül sonuçtan hiç memnun değil

Behlül
08 Ağustos 2023 18:02
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06

18 Temmuz 2024 16:52