Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinde Ticari Ahlak Sorunu

Arçelik Servisinde Ticari Ahlak Sorunu
Bayram
15 Kasım 2024 17:31

Arçelik'ten 10120 MX S kodlu 10 kg çamaşır makinesi aldım. 06.11.2024 tarihinde montajı gerçekleşti. Ertesi gün eşim çamaşır yıkamıştı, bir sorun yoktu. Ancak 2 gün sonra tekrar yıkadığında yerler ıslanmıştı, meğerse körük lastiği yırtılmış. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, Sultangazi servisinden bir bey geldi ve garantiye girmez, 2075 TL dedi. Fabrika kabul etmedi dedi. Aynı dakika, sanki biz ilk defa çamaşır makinesi kullanıyoruz da yanlış kullanmışsınız diyor. Parçası 575 TL, bari onun parasını vereyim dedim, 500 TL de ben alırım dedi. İki günlük makinenin arızasını yapmadılar, üstelik afaki 1500 TL işçilik parça sadece alınca kendisine ekstra 500 TL vermemi istedi (fabrika bile o kadar kazanmıyor ürettiği parçadan). Arçelik'ten yetkili kişi eğer görüyorsa lütfen ilgilenin. Eyüpsultan servisi ile görüştüm, inisiyatif alınması gerekliydi dediler ama bizden direkt para istendi. Hala müşteri hizmetlerine 3. kez kayıt bırakmama rağmen ve evde bebeğimiz olduğundan acil dememize rağmen geri dönüş olmadı. Karşınızda muhatap yok, ilgilenen yok, kısacası çok kötü ve servisin sorunu, ticari ahlaktan hiç bahsetmeyeyim.

16 Kasım 2024 12:46 (Şikayetten 19 saat sonra)
Bayram
19 Kasım 2024 13:24

Hiç yardımcı olmadınız ben acaba makinenin içine girip ne yapmış olabilirim veya çamaşır sıkıştı ise 10 yıl önceki makineler bile kapağını kapatmazken 2024 model makine neden kapatır anlamak zor işin kolayı kullanıcı hatası deyip çıkmak

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
30 Eylül 2024 15:59
Arçelik Çamaşır Makinesi: 1 Yılda Yıpranan Lastik ve 2300 TL Fatura Şoku
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 09:03
Rozerin sonuçtan hiç memnun değil

Rozerin
19 Haziran 21:50
Engin sonuçtan memnun

06 Ocak 12:26
"Kullanıcı Hatası olarak değerlendirilen sorun, 1 defaya mahsus müşteri memnuniyeti adına ücretsiz çözümlendi, her ne kadar körük yırtığının kullanıcı hatası olarak değerlendirilmesini kabul etmesem de markaya destekleri ve beni t. H. H'ne konuyu taşımamam ve uğraştırmadıkları için teşekkür ederim"
Arçelik Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu
Arçelik Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu
Netice sonuçtan hiç memnun değil

Gürültülü Arçelik Çamaşır Makinesi İade Talebi

Netice