Merve sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Raporu Eksikliği Yüzünden Sigorta Ödemesi Alınamıyor

28 Kasım 2024 17:16

7 yıllık Arçelik derin dondurucumuz var. İki gündür fişe takıyoruz çalışmıyor. Arçelik Eyüp Sultan servisini çağırdık. Baktılar ve dondurucu sorunu olduğu için tamirinin yapılmadığını ürünün değişim olması gerektiğini söylediler. Arçelik bayisinden eskisini verip üstüne para ödeyerek yenisini almamız gerektiğini ilettiler. Konut sigortam olduğu için derin dondurucu ödemesini almak için sigorta şirketinden hasar dosyası açtırdım. Sigorta şirketi benden servisin detaylı raporunu istedi. İlettikleri raporda sadece dondurucu arızası, tamiri yapılamıyor. Değişim yapılması lazım notu mevcut. Sigorta şirketide haliyle arıza sebebinin detayını istiyor, bende zaten sigortacıyım. Servise 3 kezi gitmemiz ve aramamıza rağmen bize detaylı bir yazı vermediler. İstediğimiz sadece şu sebepten dolayı arızası olmuş şu nedenden dolayı değişim yapılmıyor. Kaşeli imzalı yazıydı. Bize hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, size yazı veremeyiz iletine yazıyıda değiştiremeyiz dediler. Hem servis ücreti ödedim, hem yeni cihaza para verdim ama yasal olarak konut sigortamdan almam gereken parayı servis basit bir yazı vermediği için şu an alamıyorum. Her türlü mağdur edildim. Eyüp Sultan Arçelik şubesinin denetlenmesini ve mağduriyetimin acil olarak giderilmesini rica ederim.

arcelik-servis-raporu-eksikligi-yuzunden-sigorta-odemesi-alinamiyor-1.docx
29 Kasım 2024 12:59 (Şikayetten 19 saat sonra)

13 Temmuz 2023 20:09
Salih sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 12:47
"Teşekkürler Arçelik ailesi gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için."
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:26
Şeniz sonuçtan hiç memnun değil

Şeniz
18 Ekim 2023 18:18