Arçelik Derin Dondurucumda Gaz Kaçağı Var

Arçelik Derin Dondurucumda Gaz Kaçağı Var
14 Haziran 2024 23:42

09/06/2020 tarihinde dikey 7 çekmeceli bir derin dondurucu aldım. Cihazı aldığımda 3 yıl garanti ve 10 yıl motor garantisi olduğu söylendi. Belge ile teyit edilmesine rağmen cihazım kırmızı ışık alarmı verince yetkili servisi aradım. Servis geldi ve hiçbir işlem yapmadan gitti çünkü cihazda motor ile alakalı gaz kaçağı olduğunu söylediler. Motorun tamamen değişmesi gerektiği söylendi. Ben motorun 10 yıl garantili olduğunu söyledim, itiraz ettiler. Ücret talep ettiler, 7 bin lira. Yine de tamam dedim. Bu sefer de paranın tamamını veya yarısını almadan hiçbir işlem yapılamayacağını söylediler. Tamir edilemeyeceğini söylediniz önce, sonra tamir edilebileceğini söylediniz. Motor garantisi kabul edilmedi, işlemi tamir etmek için cihazı evden almamız gerektiğini söylediler. Buna da tamam dedim. Bu sefer de parayı almadan cihazı da alamayacaklarını söylediler. Ben cihazı 3 yıl kullanmak için almadım, ürünlerim bozulmaya başladığı için aldım. Yapılacak bir şey yok dediler. Hem müşteri hizmetleri hem de yetkili servis, yeni cihaz almamı tavsiye etti. Mağduriyetimi anlatamadım, dinletemedim. Motor garantim olmasına rağmen eve gelen servis, cihazın gaz kaçırdığını, motorun, kompresörün, panellerin, boruların değişmesi gerektiğini söylüyor, ama yazılı belge vermeyeceklerini, belgeye gerek olmadığını söylediler. Ben cihazımın yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum ve rica ediyorum. Yetkili servis ve müşteri hizmetleri ile yaptığımız konuşmalarda cihazın motor ve gaz kaçağı olduğu söylendi, ancak fiş verilmedi. Mahkemeniz tarafından bu kayıtların gerekirse incelenmesini talep ederim lütfen Arçelik firması bana ulaşsın

20 Haziran 2024 13:56 (Şikayetten 5 gün sonra)

Karahan
Karahan

Adam geldi, aaa derin dondurucunuzda gaz kaçağı var dedi servis ücreti (ayak bastı parası) 500 TL aldı. Ve gaz ücret 3500 dedi ve gitti... Hikayem bu kadar. Reklamlarınızdaki o sevgi pıtırcığı ikonlarınızı daha değişik iconlarla değiştirin, arzu ederseniz bende sinkaflı icon çok yarısını veriyim kullanırsınız.

Abit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Dikey Derin Dondurucu Motoru Ve Gaz Kaçağı Olması

19 Ekim 2023 21:19
arcelik-dikey-derin-dondurucu-motoru-ve-gaz-kacagi-olmasi-1.pdf
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:43

Arçelik Kategorileri