Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hizmetinin Yarım Yapılması.

21 Aralık 2023 23:39

Arçelik konacık yetkili servisinden iki kişilik bir ekip bugün ocak, fırın, davlumbaz'dan oluşan ankastre set ile bulaşık makinesi ve buzdolabı montajını yaptı. Çok hızlı bir şekilde kurulumu tamamladı. Hiçbirini çalışıp çalışmadıklarını kontrol etmeden, denemeden, ürün kullanımı göstermeden, bulaşık makinesi ile fırını evde yenge yok, siz zaten anlamazsınız diyerek, buzdolabı için soğutma ayarları hiç oynamayın deyip, ocağı hiç yakmadan, davlumbazı sadece açma düğmesine basıp çalıştı diyerek ve internetten garanti belgelerini telefonuma göndererek ayrıldılar. Onlar gidince tüpü takıp, ocağı yakmak istedik. Aaa tüpün dedantörünü takacak
hortum yok. Ocağa hortum bağlanıp, tüp bölümüne hortum montajı yapılmamış. Servis merkezini aradım. Durumu anlattım. Yetkili diye bağlanan kişi servis ekibini aradı. Onlar biz hortum sorduk ana bize hortum verilmedi demişler. Halbuki hortum ve dedantör hazırdı, benden talep olmadı. Talep olsa ben 2 metre yanda duran hortumu niye vermeyeyim. Netice olarak yetkili "tekrar geliriz montajı tamamlarız ama bu ek hizmet kapsamına girer, 260 TL ücret alırız." dedi. Bende "yarım kalmış hizmeti tamamlamak için ücret talep etmemesi gerektiğini, işi yapmazlarsa gerekirse ücreti veririm ama gerekli yerlere durumu bildiririm" deyince, " istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz " dedi. Bütün bu konuşmaların telefon kaydı var, kusurlu hizmetin video ve resim kayıtları da mevcut. Arçelik firmasından mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Saygılarımla. Ö*** K**** kurtel.

22 Aralık 2023 01:27

Tadilatta olan ve henüz cihazların kullanılmadığı bir ev olduğu için yeni fark ettiğimiz eksiklikler var.

23 Aralık 2023 12:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Ocak 2024 21:29

Şirketiniz bana ulaştı. Eksikliklerin durumunu sordu. Önemli miktarda bir ücret ödeyerek yerel bir esnafa eksikleri tamamlattırdığımı belirttim. Başka bir isteğimiz var mı diye sorduklarında, eğer servisinize sözünüz geçiyorsa gelsinler, kullanım kılavuzlarından öğrenmeye çalıştığımız cihazların kullanımlarını bize anlatsınlar dedik. Ancak 4 Ocak 2024 tarihi oldu hala bekliyoruz. Arçelik firmasının, bir servis müdürüne yaptırımı olamadığını üzülerek gördük. Ama biz yine de Arçelik markasını sevmeye ve kullanmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de. Saygılarımızla.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
30 Temmuz 2023 18:23
Arçelik Hatalı Ürün Gönderiyor
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
27 Eylül 2023 23:35
Arçelik Marka Fırın, Davlumbaz Ve Ocak Ek Garanti Talebi
Funda sonuçtan memnun

11 Kasım 2024 11:00
Kurulum Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi
Havva sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 11:09
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırın Ocak Çürüdü.

15 Temmuz 2024 21:14
Arçelik Kategorileri