Arçelik Robot Süpürge Tekerlek Hatası

Arçelik Robot Süpürge Tekerlek Hatası
01 Temmuz 2023 11:03

Arçelik robot süpürgemiz normal bir şekilde çalışırken bir anda tekerlekler geri geri hareket etti ve bir anda tekerlek hatası diyerek durakladı daha sonrasında tekerlekleri kontrol ettim ve bir sıkıntı yoktu aradan 40 dakika geçti ve yine aynı hatayı verdi. Tekerleklerde hiçbir sıkıntı yok ama bu uyarı gelip duruyor

25 Temmuz 2023 10:51

Arçelik robot süpürgemiz tekerlek hatası verdiğinden dolayı servise gitti hiçbir şekilde parça değişimi yapılmadan tekrar geri getirildi hiçbir sıkıntısı yok denildi şu an tekrar tekerlek hatası vardı Allah'tan şu an video çekebildim yoksa hiçbir şekilde bir şey yapmayacaktınız iade istiyorum ya da ürün değişimi

25 Temmuz 2023 10:46

01 Temmuz 2023 13:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Temmuz 2023 16:00

Özge
Özge

Aynısını bana da yaptılar, servis gerisin geri gönderdi. Sonra bir de servis, memnuniyet anketi için arıyor."0 dan 10 a kadar bize kaç verirsiniz? " diye. Sıfır verdim, dalga geçer gibi geri gönderdikleri için. Ülkenin mühendisleri yapmış dedik, kendi markamız dedik, sahip çıkmalıyız dedik, yanlış yapmışız. Philips alıp koyacaksın basın ağrımayacak. Kaçtır "cihazı almayacak misiniz? " diyorum, bakalım ne olacak. Zahmet edip almak için arayacaklar mi acaba!

Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan