Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Pişmanlığı

Arçelik Robot Süpürge Pişmanlığı
30 Mart 2024 11:15

Arçelik RS 9121 robot süpürge aldım. Süpürgem, ilk önce yan fırça hatası ve çalışırken yüksek tıkırtı sesi nedeniyle servise gönderildi. Yan fırça sorunu çözüldüğü ve motorunda sorun olduğu, motorun değişeceği söylendi. Yaklaşık 10 gün kadar serviste kaldı ve robot süpürgemin teslim edileceği belirtildi. Süpürgem geldiğinde hala tıkırtı sesinin olduğunu fark ettim. Tekrar servis kaydı oluşturdum; ancak bu sesin normal olduğu ve herhangi bir sorun olmadığı ifade edildi. Ancak daha önce ilk aldığımda bu tıkırtı sesi yoktu ve süpürgem temizliği yarıda kesip hemen şarj istasyonuna dönüyor. Süpürgemin iadesini veya değişimini talep ediyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Geri dönüş yapılmadığı takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım.

04 Nisan 2024 20:29

Yaşamadığım sorun kalmadı ve maalesef hiçbir çözüm bulamadılar süpürge kaçınca tamire gidiyor ve olmuyor olmuyor olmuyor ve hala oldurmaya çalışıyorlar lütfen malınızın markanızın arkasında durun lütfen değişim istiyorum lütfen yardımcı olun kaçıncı tamire gidişi ve hala olmuyor yapacağız diye uğraşıyorlar

Ek
04 Nisan 2024 20:20

Bu ikinci şikayet yazışım hala değişim talep edemedim robot süpürgem de çok ciddi bir problem var bugün gelip aldı servis ve değişim kaydı oluşturduğuma rağmen hala değişim yapmıyorlar robot süpürgenin sesinden eve gelen teknisyen abi bile şaşırdı ben artık tamir istemiyorum bu kaçıncı tamire gidişi ben yeni ürün talebi istiyorum ve gereken yerlere şikayet edeceğim ve hala parça istenmiş bu süpürgenin motoru değişti yine de olmadı ve hala da olmayacak robot süpürge elimde patlayacak lütfen değişim istiyorum

30 Mart 2024 11:35 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürgemde Motor Sorunu

Gülay
14 Kasım 2023 13:04
Şule sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 12:45
"Arçelik müşterisiyle ilgileniyor, sorunumu çözdüğü için teşekkür ediyorum."

Arçelik RS9121 Robot Süpürge: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Destek!

Menduh
08 Kasım 2024 16:47
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 00:17

Arçelik Robot Süpürge Zorlanır Gibi Ses Çıkarıyor