Mert sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Pişmanlıktır

01 Haziran 2024 22:29

Arçelik'ten kurutma makinesi aldım. 910 km ve yaklaşık 10 gün sonra getirdiler. Ki bunu zaten ürünü satarken en başında söylemişlerdi kabul ederek aldım. Fakat bugün gelen ürün çamaşırları attım 1 saat 10 dakika gösteren programa 20:00'de attım 20.30'da 5 dakika kaldı diye gösterdi ve program bitti açtım bir çoğu kıyafeti kurutmamış ve aşırı derece kırıştırmış çamaşırları!. Kuruluma gelen arkadaşlar biz dış kutusuna size bırakalım iade etmek isterseniz kutusuna koyup alırız ve iade edilir dediler fakat bugün cumartesi olduğu için imkansız müşteri hizmetlerini aradım bana gelmiş çarşamba gününe randevu veriyor ben daha yeni ürün aldım ne çarşambası dedim pazartesi günü servisiniz gelmesi gerek ürünü alıp gitsinler iade etmek istiyorum dedim. Halen daha bana gelip bakmaları lazım o güne boş gün yok dediler bu beni ilgilendirmez acil şekilde gelip alsınlar dedim.
Aylar önce Beko'dan çamaşır makinesi almıştım bayii vana teşhir ürünü göndermiş 17 gün boyunca iade etmekle uğraştım ve sonunda iade edebildim. Gittim s*** aldım internetten sipariş verdim hatta ilk verdiğim yer aradı beni sonra müşter hizmetleri aradı gelen ekip çok güzel ilgilendi kurulumu yaptı o zamandan bu zamana en ufak sorun dahi yaşamadım. Beko 'da Arçelik'inmiş o zaman öğrendim özür dilediler bir daha böyle sorun ile karşılaşmazsınız etmezseniz dediler ama çevremdeki kişiler almış çok övdüler gideyim alayım dedim yine bana sorunlu ürün geldi.

Çalıştırdığınızda Sesi yüksek program bitince uyarı sesi duyulmuyor bile.

11 Haziran 2024 12:58

Arçelik'ten aldığım ürünü iade ettim ve sonunda teslim aldılar. Fakat parasını geri iade etmedikleri gibi, ürüne ek garanti ücreti ve akım koruyucu priz aldım. 2 adet ek garanti ücreti ve 1 adet akım koruyucu prizi iade ettim, halen daha ücretini yatırmadılar. Genel merkez, servis ile görüşün dedi. Görüştüm, sistemlerimiz açılmıyor deyip kapattılar. Telefonu defalarca aradığım halde telefonu açmayıp geri dönüş yapmıyorlar. İnsanı kendi parası ile rezil ediyorsunuz resmen!

05 Haziran 2024 10:54

Cumartesi günü Arçelik'ten aldığım makineyi saatler içerisinde test edip ve tamamen hayal kırıklığına uğrattığını görür görmez ilk müşteri hizmetlerini arayıp iade talebini oluşturdum sonrada buraya yazdım. Salı günü eve servis gelip makineyi kontrol etmeye çalıştılar motorundan gelen sesi duyunca dakikalarca yerini oynayıp denge kurmaya çalıştılar ama nafile servis yetkilisi çalışan arkadaşlar değil dediği şey koşulsuz iade yoktur demiş genel merkez tabii ki de iade hakkını var servis size zorluk çıkartmaz dediği halde ürünü daha almaya gelmediler yemin ederim ki Arçelik tamamen pişmanlık tamamen sattığı ürünün arkasında duramayan bir firmadır. Kesinlikle ve kesinlikle almayın hiçbir şey almayın Arçelik'ten!

02 Haziran 2024 01:16

01.06.2024 tarihinde gelen Arçelik 910 km kurutma makinesi renklileri kurutmaya attım ıslak çıkardı acaba dedim programı mı yanlış seçtim diye beyaz gömlekleri atayım dedim yıkadıktan sonra 3 adet'ti yaka kısımları ve kol kısımları ıslak çıktı aşırı derecede de kırışık cıktı. Kurutma makinesi ütülenmiş şekilde çıkartıyor denildi bu şekilde çıkarması şaka gibi Arçelik'ten kesinlikle ürün almayın bu ürünü iade edeceğim. Beko'dan aldık teşhir ürünü çıktı gidip Arçelik bayisinden aldık böyle sorun yaşadık kesinlikle yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı modundan çıkıp yabancı markaların ürünü alıp kullanmak en iyisi. Arçelik pişmanlıktır.

Ek
02 Haziran 2024 12:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Metehan sonuçtan memnun

Arçelik Servis Ve Teslimat Sorunları

Metehan
09 Ocak 2025 12:31
Arçelik Servis Ve Teslimat Sorunları
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Performans Sorunu ve Çözüm Eksikliği

Serpil
07 Ekim 2024 22:04

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları Ve Değişim Talebi

K. Yalçın
23 Ocak 2025 21:21
Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 14:13
Arçelik Kurutma Makinesi Almak İsteyenler