Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Pişirmeyen Fırın Sorunu

24 Temmuz 2024 16:33

Arçelik MF 30 QBG AF Quartz buharlı airfry mini fırın ürününü Ocak ayında Arçelik'ten aldım. Ürün hamur işlerinin içini pişirmiyor diye servis çağırdım. Üründe bir şey yok deyip 4 hafta ürünü ellerinde tuttular. O zaman neden göndermiyorsunuz dediğimde test ediyoruz dediler. Neyse dedim. Ürünü 4. hafta sonunda teslim ettiler. Ürün geldiğinde kötü durumdaydı. Arçelik'ten tanıdık vasıtasıyla değişim sağlattık fakat ürün yine pişirmiyor. Servis geldi. İade için rapor tuttu ürünü almadı. Bugün Küçükbakkalköy yetkili servisten A*** isimli çalışan ürünü test ettiklerini, iade yapamayacaklarını belirtti. Sebebini sorduğumda ürünü denedik, bir sorun yok dedi. Ürün bizde, nasıl test ettiniz dedim? Cevap veremedi. Yapamayız, ürün sizde kalacak bizi ilgilendiren bir durum yok gibi ifadeler kullandı. Ürünün iadesini istiyorum. Ürününüz pişirmiyor.

25 Temmuz 2024 15:37 (Şikayetten 23 saat sonra)

Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
27 Temmuz 2023 15:16
Arçelik Mf 30 Mini Fırın
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 12:54
Arçelik Mini Fırın Aldım Çalışmıyor Ve Yetkili Servisten Sorun Yaşadım!
Arçelik Mini Fırın Aldım Çalışmıyor Ve Yetkili Servisten Sorun Yaşadım!
M. Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Suf 5000 Fırın Alt Bölüm Isıtmıyor

M. Zeki
06 Mayıs 2024 12:15
Elif sonuçtan memnun

09 Ocak 2025 16:10
"Ürünün iadesini onayladılar, paramızı yatırdılar. Ama keşke biz her yere şikayet yazmadan ve herkesle kavga etmek zorunda kalmadan bunu yapsalardı. Belki 30 senedir Arçelik'ten alışveriş yapıyoruz. Evimizdeki bütün beyaz eşya ve küçük ev aletleri Arçelik. Bundan sonra alışveriş yaparken iki kez düşüneceğim."

Arçelik Kategorileri