Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Patlayan Tost Makinesi

Büşra
28 Aralık 2023 09:17

1 Kasım 2020 tarihinde Arçelik marka TM 6006 g model bir tost makinesi aldım.
Aldığım tarihten itibaren sayılı kullanılmış bir cihaz 5 kez servise gitti.
Cihazın içinde değişmeyen parça kalmadı. En son 06 Aralıkta servisten getirilen cihazı ilk kez 26 Aralık 2023 tarihinde kullanmak için prize taktığımda mutfakta 1 yaşında bebeğim de varken alt kısmından ateş çıkarak patladı. Bu arada priz sürekli kullandığımız bir priz duvarda ve devamlı çay makinesi kullanıyoruz bu prizde 7 yıldır hiçbir arıza yaşamadık. 20 gün önce servisten gelmiş bir cihaz patladı ve evde yangın tehlikesi atlattık. Tekrar servise gönderdiğimiz cihaz için bizden şimdi 470 TL ödeme istendi. Belli ki cihaz serviste hatalı montaj yapıldığı için bu şekilde patladı ama servis hiçbir bilgi vermeden termostatı ve düğmeyi değiştirmemiz gerekiyor diyerek 470 TL daha ödeme almak peşine düştü. Belli ki bu ürün de retim hatası mevcut daha önce de devamlı değişim talebinde bulunmama rağmen hatalı olduğunu kabul etmeyerek her seferinde tamir yoluna gittiler. Bir de garantisi bitmiş diyerek değişim olsa bile ücret ödeyeceksiniz diyorlar. Bir daha Arçelik marka bedava bile verseler evime çöplerini sokmam. Başakşehir servisi de genel müdürlükleri de rezalet durumda. Ben hakkımı yasal olarak arayacağım tabi ki çünkü sırf bebeğimi bu şekilde riske attıkları için bile hesap vermeleri gerekiyor. Öyle 470 TL ödeme istiyoruz diyerek kenara çekilmek yok. O makine neden patladı önce bunu anlatacaksınız siz.

profile profile
28 Aralık 2023 14:01 (Şikayetten 4 saat sonra)

Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen
16 Şubat 2024 09:08
Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Mizgin
29 Haziran 2024 15:57
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
23 Ekim 2023 12:08
"İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz"

Ferhat
30 Kasım 2024 10:42