Gaye sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 23:27

2022 Kasım ayında aldığım Arçelik 1060 YKMG kurutmalı çamaşır makinesi teslim edildiğinde paketlemesi deforme olmuş, yıkık bir şekilde elime ulaştı. Anında değişim talebinde bulundum; ancak kurulum sırasında yetkili servisin incelemesi sonucunda bir sorun olması halinde değiştirileceğine dair Arçelik müşteri temsilcisi tarafından bilgilendirildim. Kurulum sırasında deterjan çekmecesi çıkık durduğu halde bir sorun görülmediği için değişim yapılmadı. Makinenin çalışmasında sorun olmadığı için ben de fazla üzerinde durmadım. 10.05.2024 tarihinde makine kurutma yaparken bir yanık kokusu aldım, makine aşırı derecede ısındı ve çalışmayı durdurdu. Arçelik müşteri temsilcisini arayarak servis talebinde bulundum. Gelen servise daha önce yaşadığım olayı anlatarak değişim talebinde bulundum ve servis, değişim olursa makinenin atölyeye gitmesine gerek kalmayacağını, yenisinin getirilip eski makinenin götürüleceğini söyledi. 13.05.2024 tarihinde makinenin atölyeye alınacağına dair bilgi verilip makine, değişim talebime rağmen başka bir servis tarafından evimden alındı ve bize bilgi verilmeden tamire başlanmayacağını, yine değişim talebi üzerine incelemeye gideceğini söyledi. 15.05.2024 tarihinde Arçelik çağrı merkezini aradığımda parça talep edildiğini ve gelmesinin beklendiğini öğrendim. Tekrar değişim talebinde bulunarak bilgi verilmesini rica ettim. Çağrı merkezinin verdiği linke baktığımda makine arızasının farklı girildiğini, kurutmasının bozuk olmasına rağmen su vanası ve panellerin değişeceğini öğrendim. 16.05.2024 tarihinde saat 19:18'de 0850 210 0 888 numarasından aranarak makinenin değişim talebinin onaylandığını ve teslim tarihi için en kısa zamanda tekrar aranacağımı belirttiler. 18.05.2024 tarihinde tekrar takip linkine girdiğimde farklı parçaların sipariş verildiğini öğrenip çağrı merkezini aradım. Kayıt oluşturup bana döneceklerini söylediler. Aynı numaradan arayan personel, aslında değişimin yapılmadığını ve bir karışıklık olabileceğini belirtti. Henüz parçaların da ulaşmadığını ve makinenin atölyede beklediğini öğrendim. Yaklaşık 10 gündür makinesiz bir şekilde durumun netleşmesini bekliyorum. Arçelik gibi büyük bir firmanın profesyonellikten uzak bir şekilde çalışmasını onlara yakıştıramamakla birlikte, değişim konuşmalarının kayıtlarının dinlenmesini ve yeni makinemin en kısa zamanda gönderilerek mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Mayıs 2024 10:29

Bugün de tekrar arandım değişim için hangi model ile değiştirmek istediğinizi öğrenecekler dediler sonrasında eşimi arayıp (işlem onun üzerinden başlatıldı) Parça siparişi yapılacağına dair tekrar güncellediler. Müşterilerinize olan ilgi gerçekten muazzam

20 Mayıs 2024 18:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Mayıs 2024 10:06

Halen beklemedeyim

16 Aralık 2024 11:15

Arçelik tarafından aranıp ara ara durum sorgusu yapılıyor fakat hala değişim talebim kabul edilmedi ve makinem arıza verip kendi kendine düzelmeye devam ediyor. Arızaya ait videolarım da mevcut. Değişim talep ediyorum

Elif sonuçtan çok memnun

Arçelik 10120 MS Çamaşır Makinesi Arızası

16 Ocak 2024 15:07
"Hızlı dönüş ve alakası için Arçelik Yetkilisi Demet Hanım'a teşekkür ederim. Ürünümün değişiminin yapılması konusunda titizlik gösterdi. Sorunum çözüldü."
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

23 Ekim 2024 18:22
Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Begüm
01 Mart 2024 02:19
Emre sonucu yetersiz buldu

06 Kasım 2024 19:02
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
27 Haziran 2024 20:38